Jump to content

Featured Replies

Posted

Zdravo dobri ljudi!...Odavno zelim da odem do Indije.To je zemlja koja me fascinira svojom velicinom i raznolikoscu...U sustini jako malo znam o njoj osim tih nekih osnovnih stvari koje postoje u gotovo svim turistickim vodicima i ,tu i tamo, nekim istorijama umetnosti...itd.Medjutim, ne bas tako davno,jedna moja prijateljica je pratila serijal predavanja o Indiji koji je odrzan u Domu omladine u saradnji sa njihovim konzulatom u Beogradu...itd.Da vam ne duzim pricu, to sto je tamo uspela da sazna (sto se kaze iz prve ruke) vrlo je ohrabrujuce!Tj.tamo je sve vrlo jeftino!Cak i za nase finansijske (ne)prilike i (ne)mogucnosti...Tako smo poceli da razradjujemo plan o putovanju u tu daleku zemlju s tim da se tamo zadrzimo najmanje dva meseca,jer to je neko minimalno vreme koje takvo, samostalno, putovanje zahteva...Usput,zelimo da oformimo i neku neformalnu grupu od zainteresovanih ljudi koji bi nam se pridruzili...Eto,'ajdmo sad da malo caskamo o tome...Zainteresovani javite se,pa da se upoznamo i dogovaramo za dalje!Pozdrav!

• 1 month later...

Evo ja zivim u Kanadi...i dosta mi je Indusa i Indije za sva vremena...

Zemunsky,odlican ti je predlog!!! Ja sam posetila saj sa tom namerom da saznam neka iskustva iz indije! I ja bih volela da odem u Indiju,samo mi je puno da tamo prvedem 2 meseca!

Ja sam kontala jedno mesec dana ,najvise! Ukucaj u pretrazivac "putovanje u indiju' i izaci ce ti brdo sajtova ali ima jedan koji se zove "indija2004",tu imas jedan lep putopis iz indije neke grupice ljudi iz Hrvatske koji planiraju jos jedno putovanje cini mi se kraje 2005 godine i ostaju mesec dana.

• 3 weeks later...

ja sam ove godine nazalost pretrpana sa putovanjima ali ako se nekako uklopimo rado bi vam se pridruzila... otprilike da sam slobodna tek sredinom decembra ili u augustu... ali mislim da bi umrli da krenemo u augustu u Indiju :D

• 2 weeks later...

Respect

za predlog

ja sam za isto

ko sazna neki info neka baci na forum

pozdrav

• 3 weeks later...

Sve sto te interesuje o Indiji ili bilo kojoj drugoj zemlji mozes naci na sajtu www.virtualtourist.com , izvanredan sajt! To je dobar nacin da se pripremi ceo ovaj poduhvat o kojem pricas. Takodje imas odlican sajt o Indijskoj zeleznici, www.indiarail.co.uk , to ce ti trebati ako mislis da putujes po Indiji 2 meseca.

Pre par dana mi se jadan prijatelj vratio odande i potpuno je odusevljen.

Ja bih se vrlo rado prikljucio u ovoj avanturi jer odavno planiram da odem u Indiju ali sam nedavno sredio papire za Kanadu tako da ce Idija morati malo da priceka, ali jednog dana sigurno.

• 1 month later...
  • 2 months later...

Pa drugari sta se desava za put za Indiju?

Jel otisao neko?

Ja sam vrlo zainteresovan za tu grupu, mozete me kontaktirati na mail [email protected]

• 5 months later...
  • 2 years later...
  • 1 month later...

Evo, vratio se iz Indije i jedva cekam da ponovo odem. Neverovatna zemlja i ljudi. Ako neko ima pitanja neka slobodno pita.

Ja bih ove godine za Indiju da zapalim na jedno mesec dana, pa me interesuje najjeftiniji smestaj. Koliko mogu da primetim, hosteli nude nocenje u dvokrevetnoj (koja mi ne treba) za oko 10e,sto mi je stvarno mnogo za period od mesec dana

Obisao sam Bombaj, Gou i severni deo Karnatake (drzava juzno od Goe). Sto se tice cene smestaja moze da se nadje i za 4 evra, narocito van sezone. Smestaj koji se nudi na internetu je samo deseti deo ponude samo treba biti strpljiv i spreman na cenkanje.

Дуле.мераклијо,

Смештај у Индији је џабе (ако тражиш скромно, оскудно преноћиште) и углавном се лако нађе када стигнеш у то место. Како Индијци често путују, има оних малих хотела, мотела за локалне, који су јако јефтини. Има и хостела који су искључиво за туристе и њих можеш наћи у травел гајдовима, али су за нијансу скупљи.

Ej Magelan, ja sma proveo u Indiji vise od 4,5 godine iz jedno 14-ak puta. Od 2 do 8 meseci u komadu. I bio sam u Svim delovima Indije, u nekima i po 9-10 puta. Sta god da te interesuje pitaj ako hoces.

• 1 month later...

pre svega,sve pohvale za sajt... ono sto me je interesovalo-to je i procitano...

e sad jedno pitanje za sve vas - ako je neko od jos uvek prisutnih na sajtu posetio indiju,molio bih za neke najosnovnije informacije- koliko je minimum para potrebno da se ode do indije, provede (odmori) nekih 15 do 30 dana,vrati ,obave sve formalnosti za vizu...

napominjem da drug i ja planiramo da idemo verovatno u avgustu,septembru- pojma nemamo kojim prevoznim sredstvom cemo ici(zna li neko koji je najjeftiniji nacin?!), sa kim ,koliko cemo ostati... 

inace,da me ne biste napali kako imam sve u opciji search-trazio sam ,nema nikakvih pouzdanih i novih informacija a svaki konstruktivni predlog je dobrodosao...

• 1 month later...

Ja planiram da iz Sirije produzim za Indiju na tri meseca jun,avgust, septembar...Par ljudi se javilo, mada nam se datumi bas ne poklapaju! Znam da nije najbolji period, ali nemam druge opcije, osim da produzim boravak ako mi se svidi.