Jump to content

Featured Replies

On 12/21/2022 at 7:41 PM, logoff said:

Totalno off topic ali taj post nisam ja napisao. Neko se ulogovao s mojim nalogom ili je bag, nema treće.

5 hours ago, sasha16 said:

Kad pisem sa Tapatalk-a, dogodi se da post izadje pod imenom drugog clana, juce se to dogodilo 2 puta na temi o Kirgistanu pa sam obrisao ceo tekst.

Čini mi se da stvarno postoji neki problem, pogledah sad ovo što je sasha16 prijavio i zaista deluje kao bug. Doduše i ne čudi me, forum i tapatalk odavno čekaju ažuriranje, puno se problema nagomilalo, koji će nadam se biti rešeni do kraja ovog meseca ?

• 2 months later...

Dobar dan,

jedno pitanje za admine i članove - da li treba zadržati i koja je svrha podforuma "Prijatelji za put"? Preko 2/3 tredova su od članova koji su se tek prijavili i sa NULA odgovora. Svako malo se neko prijavi i otvori temu na koju niko ne odogovori.

• 9 months later...

Moje mišljenje da će se u budućnosti ljudi vraćati forumima kao što se vraćaju muzici iz 60, 70 tih. Forumi će biti neka zdrava mala klinika, beg od ludnice zvana Fejs.

Sve je postalo banalizacija, kretenizacija. Svi su nešto bitni. Lajkovi, pratioci, paralelana stvarnost. Sad uveli i diskretno špijuniranje stori priče. Svi su u nekim pričama, fazonima, svi su bitni. Fejs je deo oklopa.

Ako odeš negde na putovanje i nisi postavio fotografije na fejs kao da nisi ni bio na putovanju. Ako slučajno nemaš Fejs onda si lud. Nema te. Ne postojiš.  Ako koristiš forum onda nisi u trendu, zastareo si. Let iznad kukavičijeg gnezda sve nas čeka. Bićemo vraćeni u vrtić za kretene kaže citat iz filma.

Nije do foruma no do ljudi, Zapelo u mozgu u samobitnosti, , izgubili slobodu. Život im stao u jebeni pravougaonik. Poistovetili život sa mrežom Čovek je čovek kad je samo u kadru.

Živeo forum.Živeo klub putnika! Živela sloboda!

Edited by easy rider