Jump to content

Featured Replies

Posted

Pozdrav imam pitanje, istekla mi je zabrana pre nedelju dana od 4 godine koju sam dobio u Slovackoj, gde mogu da odem da mi lupe pecat da ne bih imao problema na granici? Zvao sam Slovacku ambasadu oni to ne rade

Edited by chivitli
promenjen naslov teme

On 1/29/2020 at 12:42 PM, Radovan111 said:

Pozdrav imam pitanje, istekla mi je zabrana pre nedelju dana od 4 godine koju sam dobio u Slovackoj, gde mogu da odem da mi lupe pecat da ne bih imao problema na granici? Zvao sam Slovacku ambasadu oni to ne rade

Kakva zabrana,za ulazak u eu,ili u Slovacku ?

• Author

U Eu, ali izdata mi je u Slovackoj pre 4 godine, sad ne znam gde da odrm da mi lupe pecat da ne bi imao problema na granici

Kakav pecat?

Sent from my iTelephone using Tapatalk

Edited by chivitli

On 1/30/2020 at 1:06 PM, Radovan111 said:

U Eu, ali izdata mi je u Slovackoj pre 4 godine, sad ne znam gde da odrm da mi lupe pecat da ne bi imao problema na granici

ako ti je madjarska najbliza onda tamo na granicu,ako je rumunija tamo,ako je hrvatska tamo

• Author

Dobio sam tamo u policiji papir sa zabranom, i imao rok da izadjem, lupljen mi je obican pecat na izlazu iz Madjarske

To si pitao i  drugoj temi. Istekla ti kazna. Dakle nemaš više kaznu i bilo kakvu potrebu da ti bilo ko udara nekakav pečat. Sada si putnik kao i svako drugi.