Jump to content

Featured Replies

Ja sam ranije vodio ljude na ture po podzemlju, ali po onom delu koji nije zatvoren... Možete da mi se javite pa da vas jednom provedem...

:mrgreen:

Moze li neka mapa i kratak oopis kuda se uvuci. Cisto da ti ne pravimo guzvu u zivotu. Odemo jednostavno sami.

pročačkaj malo ovde https://www.klubputnika.org/forum/index.php?topic=3418.0

• 4 months later...

Nasao sam ovu definiciju na Vujakliji i mislim da ovo selo definitivno treba staviti na listu. Molio bih, ako je neko posetio ovo selo da napise koju pametnu, o ovom anti-globalizacijskom fenomenu.  ;D

Pukovac

Nadaleko poznato selo iz okoline Nisa.

Moj drugar je imao obicaj da za svog gazdu koji je iz Pukovca kaze:

"On nije iz obicnog sela, on je iz posebnog sela."

Mala digresija. Nis je jedini grad u Srbiji gde su domacinstva duzna za struju vise od firmi. Ovome je jako doprineo i Pukovac, selo u kome niko, barem po pricama, nije platio struju 15 godina. Kazu ljudi, da je Zoran Zivkovic bio umesao prste u to.

Pukovac je specificno selo po svojim temperamentnim mestanima i po tome sto u Nisu kruze milion "urbanih" legendi o tom selu.

Prva je svakako vezivanje sarplaninca za banderu, da radnik distribucije ne moze da isece struju. Da napomenem, da tog psa Pukovcani vezu tek kad se ovaj radnik popne na banderu.

Dalje...cuveno dovodjenje popa na svaku utakmicu lokalnog kluba. Pop, naime, sa sve kandilom stoji pored sveze pripremljene rake za sudiju. Raka je inace, tik pored aut linije.

I mnoge druge...

Evo jos malo o Pukovcu  lol::

Ukraden i slupan autobus

23. jun 2010. | 17:26 | Izvor: FoNet

Niš -- Autobus koji su nepoznati počinioci ukrali u jednom selu kod Leskovca, pronađen je slupan u Pukovcu kod Doljevca, preneo je internet portal Južne vesti.

Prema nezvaničnim informacijama, autobus su “pozajmili“ mladići koji su planirali da se odvezu do kafića u obližnjem selu.

Naš vozač je završio posao i, s ozbirom da u tom selu nemamo obezbeđen smeštaj, parkirao autobus i otišao u Leskovac da prenoći, kako bi ujutru vozio nazad do Niša, ali ujutru autobusa nije bilo, rekli su u “Nišekspresu“.

Vrlo brzo nakon toga jedan od vozača “Nišekspresa“, primetio je ukradeni autobus kod mosta u Pukovcu.

Pošto je video da je slupan, mislio je da je reč o nezgodi u kojoj je učestvovao njegov kolega iz firme, pa je odmah pozvao vozača tog autobusa i pitao ga da li je povređen i šta se desilo.

Policija se još nije zvanično oglasila, ali su Južnim vestima potvrdili da je ukradeni autobus pronađen pored puta u selu Pukovcu.

Pukovčani zarobili radnike EPSa

Autor: S.S. | Izvor: Južne vesti | Objavljeno: 21.05.2010.

Dvadesetak meštana sela Pukovca kod Niša, zarobili su juče popodne ekipu radnika Elektrodistribucije u jednoj od kuća ove varoši.

Radnike su meštani pustili da izađu iz domaćinstva Cvetkovića tek posle pola sata zadržavanja, pošto je stigla policija i većnik opštine Doljevac, Denis Ilić.

Fizički kontakt je zamalo izbegnut zbog prisebnosti i zdravorazumske reakcije Ilića i nadležnih organa reda.

itd.... link: http://www.juznevesti.com/Drushtvo/Pukovcani-zarobili-radnike-EPSa.sr.html

dodao bi jos jednu ultimate destinaciju - Novo Selo iz hita od 5who sa youtuba. dodji u novo selo ali izacices q... hahahah dodje mi da odem

Meni je to sa najdanovim krugovima bas blesavo,cuo sam da ljudi idu tamo da stoje u mestu,i da im to pomaze(leci)...ali kao ne smeju da stoje vise od 20 min. jer ce se onesvestiti... ;D:cryy:

vidis to selo sa krugovima je tik pored sela gde zive moji baba i deda. Bas cu da odem kad budem isao sledeci put da posetim rodbinu.

dodao bi jos jednu ultimate destinaciju - Novo Selo iz hita od 5who sa youtuba. dodji u novo selo ali izacices q... hahahah dodje mi da odem

Ali kada kazes Novo Selo ne mislis na Becej, to se zna.

vidis to selo sa krugovima je tik pored sela gde zive moji baba i deda. Bas cu da odem kad budem isao sledeci put da posetim rodbinu.

divljana?

• 1 month later...

Ja sam nov pa da predlozim i ja nesto!  ;D

Moj predlog je dolina reke Ibar, Raska, manastiri u Raskoj i Zapadna Srbija!  :)

• 1 month later...

Istočna Srbija:

antika: Romuliana, Ravna, Šarkamen, Fetislam

jezera: Borsko, Grliško, Rgotsko, Sovinac

vino: pivnice na Rajcu, Rogljevu i Smedovcu, vinarije Jović u Potrkanju, još desetak u Negotinskom kraju

priroda:Rtanj, Stara planina, Crni vrh, Zlotske pećine, Lazarev kanjon, Vratnjanske kapije

manastiri: Suvodol, Bukovo, Grliški

manifestacije: gitarijada, dani Zorana Radmilovića, sabor frulaša u Grljanu, Vražogrnački točak, Mokranjčevi dani, festival mladih, balkanske trube, vašari u Zaječaru, Negotinu i Knjaževcu

banje: Gamzigradska, Nikoličevska, Banjica

još svašta nešto za preko 100 motiva za posetu samo ovom delu, a tek cele Srbije?

Jedan predlog šta uraditi. Probati pastrmku u blizini Resavske pećine, tačnije vodopada Lisine (negde vidim da se zove i Veliki buk). Savršena je i ubedljivo najbolja od svih koje sam probala, a uopšte nije skupo..

Mozda je pastrmka dobra,ali su cene KATASTROFALNO VISOKE1...Ja sam bio prosle godine,i odrali su nas...A pritom konobara nije bilo pola sata,a onda smo morali da promenimo narudzbinu jer im je nestalo mlevenog mesa... :o (radi se o restoranu blize vodopadu,a ne o onom sa terasom na pola puta od parkinga) ...Ko ide u Resavu neka obidje ovo mesto podalje,jer ispod 1000 nema....Ustvari ima zelena salata,ali za 150... ;DTo mi je bio vrhunac jedem salatu za 150,a kuci pun plastenik zelene salate... :x

• 1 year later...