Jump to content

Featured Replies

razumem u potpunosti, a da te pitam, da li znas kakva je procedura otvaranja u segedinu?

segedin mi nije daleko i mogu da skoknem lagano do tamo

9 hours ago, Yoca said:

razumem u potpunosti, a da te pitam, da li znas kakva je procedura otvaranja u segedinu?

segedin mi nije daleko i mogu da skoknem lagano do tamo

da, racun mozes otvoriti u OTP banci, ima u centru Segedina...u nekim bankama ne daju, ali ova je sigurna...treba ti samo pasos i nekih 32-33 evra da polozis za izradu debitne kartice i godisnje odrzavanje racuna...ja sam uzeo samo devizni ( euro) racun i uz njega debitnu karticu i to je to..obicno te nagovaraju da otvoris osnovni racun u forintama, pa uz njega i devizni, ali nema potrebe, samo jos skuplje odrzavanje racuna...ima samo jedan problem- meni su npr. rekli da ne salju kartice u inostranstvo postom, tj. nije sigurno da ce stici, pa sam ja upisao da podignem tamo u poslovnici...to je bas cim, jer mora ponovo da se ode za 2-3 nedelje u segedin...ja npr. nisam otisao jer nisam nesto bio dobro zdravstveno, i pisao sam im da mi produze datum drzanja kartice u poslovnici..produzili su mi za tipa 15 dana ( mislim da 90 dana sedi u poslovnici), i kako ni tad nisam otisao jer sam i dalje bio bolestan, ladno su je vratili i rekli mi da moram ponovo da placam izradu...posle sam nesto zvao telefonom i zalio se, pa mi lik rekao da sam mogao da trazim da mi je posalju na kucnu adresu u srbiji, i kao poslali bi bez problema..e sad, kome verovati ?..u sv. slucaju, nisu bas predusretljivi, ali jbg, sta je tu je...e da, nasa otp banka u srbiji nema nikakve veze sa madjarskom otp, znaci ne mogu da ti daju bukvalno nikakvu informaciju, i nisu uopste vezani nikakvim internim  sistemom , sto me bas iznenadilo, jer je ova nasa navodno cerka banka te madjarske...

hvala na detaljnom odgovoru, kada se budem vratio iz kanade idem da napravim pa da vidimo kako to funkcionise..

hvala pa se cujemo u buducnosti