Jump to content

Featured Replies

nikad nisam stopirao tako daleko i preko granice, a bash bih da probam. Ti verovatno imas iskustva u putovanju pa bih ishao s tobom da vidim majstora u akciji :)

kada bi isao, da ti odma kazem dal mogu da stignem da se spremim.

//edit: sex chage operation :)

Ja svakako planiram put za Bliski istok, sledece sedmice rjesavam vizu (tranzit- Bugarska). Pa kada bi isao da ti se prikljucim, samo bi morao da me sacekas da ja stignem do nisa iz Rep. Srpske....

• Author

Indijana ti i tvoja bezbednost! Naravno da je Bezbedno ... na taj nacin je mnogo ljudi sa ovog sajta stiglo i do Bejruta! Za sve zainteresovane ... ja sam musko ... i planiram da krenem izmedju 2 i 4 avgusta!

pa dobro,bezbednost je uvek na prvom mestu.ali po mom misljenju-paraglajding je bezbedniji od autostopa.jeste to ekonomican i zanimljiv nacin putovanja,ali ja bez pistolja ne bih stopirao nista...po bejrutu il gde vec......

e supe,

ja sam juce odlucio da krenem za tursku pa mozemo da se organizujemo. Za koliko moze da se zavrsi tranzitna viza??

Ako malo procunjaš po ovom sajtu, videćeš priče velikog broja članova koji su bez problema otišli na Bliski Istok i vratili se autostopom, bez ikakvih problema.

Hajde da se vratimo na temu: traženje saputnika za autostop do Istanbula...

Evo i ja sam preživeli primer da se autostopom može stići do Stambola i nazad. Indiana, možeš da pročitaš putopis koji smo Lazar i ja napisali upravo sa takve stop-ture, vidi ovde . Kao što su i ostali rekli, puno nas je stopiralo po Bliskom Istoku, a vala i po raznim drugim delovima sveta, tako da, bezbednost jeste na prvom mestu, ali svako sam meri svoje granice avanturizma. Ne bih nas nazvala "ludacima", mozda samo malo spremnijim na alternativu :)

ivo...volim sto si razumna devojka.super je autostop,samo je moje misljenje da se tako najlakse nailazi na neke ludake,pa samo savetujem da se itekako preduzmu mere opreza da ne bi bilo-"dobar dan!kako ste?".."ja sam super,ali ti vise neces da budes BUM!BUM!" :D ovo bi trebalo da je neki humor,tako da vas molim da mi ne obrisete i ovo,voleo bih da se nekada nasmejem kada otvorim ovaj sajt... :stop:

Meni sve zavisi od bugarske tranzitne vize. Rado bih isao, ali tek u ovoj sedmici idem da predam dokumenta za vizu, pa ako stignem sa cijelom logistikom do 4.8. idem i ja...

Jbg. volio bih da bar dio putovanja imam nekog saputnika, pogotovo tako iskusnog kao sto si ti... Je li tebi ograniceno vrijeme ili mozes pomjerati datum polaska?

Off:

Koliko je ranije potrebno najaviti ljudima sa CS dolazak? Jbg. nemam iskustva

OK, hvala za info.

off: Nesto sam se ulijenio za rijecnik, dajem casnu izvidjacku da cu sutra sjesti i uraditi francuski (nije problem raditit, ali je monotono jebote)