Jump to content

Featured Replies

Posted

Narode ko je raspolozen za guchu ove godine, od 6-10 avgusta. hajde traveleri da se organizujemo. ako neko ima nekakvu ideju za smestaj neka javljaIII :pivoooo: fali smile sa sajkacom smartass

Ja imam predlog za relativno jeftin odlazak i povratak do Guce. U svakom mestu (da ne kazem gradu,selu,opstini) sigurno ima neko udruzenje penzionera. Njima obicno (bar je to slucaj u udruzenju koje sam koristo protekle dve godine ) fale ljudi kako bi popunili mesta u busu. Jednostavno odes tamo, a ako imas nekog koje clan jos bolje, das predlog i za nekih 400din odes do Guce. Penzoneri su u Guci obicno od ujutru do deset uvece. Kome se Guca ne svidi moze da se vrati sa njima a kome se svidi razapne sator na obliznjoj livadi a kuci se vrne stopom. :kamp:

Dva dana dosta za dobrog gosta,tako kazu Svedi ;).Moze kod mene u Cacku,jedno nocenje gratis,smesticu vas negde vec ;)

• Author

stefane rode, da li bi ti isao ili samo imas doba pledog za smestaj i put sa penzijonerima, uzgder ideja mi se svidja,

cejlon, smatramo se pozvanim... to ti je kobna greska, pustosimo skoro ko Civitli

Ne samo sto ce te imati spavanje kod babe,vec i organizovani prevoz do guce ;),tako to radi Cejlon  ;)

Pa ja planiram jedan dan (verovatno prvi ili drugi) da na ovaj fazon odem do Guce. Cisto da se razumemo penzioneri su tu samo da obezbede prevoz ali ne i smestaj.  :kamp:

• Author

O veliki cejlonu, ovakva ponuda se ne odbija...  cujemo se za detalje

stefane hajdemo zajedno. ja cu do cacka nekako, a posle kako nam bog da.

• Author

O veliki cejlonu ce se snadjemo tamo, cujemo se da se detaljnije dogovorimo

Pozivo otvoren za ostatak Putnika

Da li neko ide do guce, da li mozemo zajedno da se organizujemo, ja idem prvi put, neznam kako ide prevoz, a ni gde mogu da smestim sator.

Urgentno potreban savet i saputnik ako je zainteresovan.

Postoji bus koji ide za Gucu, ali je povratna karta 30 eur, skupo brate.

Ja idem sa par stranaca sa sobom odavde.

Zaboravih mobilni ako neko moze da mi pusti poruku, 069 2763 502

Pozdrav, Igor :kamp:

Dodjes u Cacak ili Lucane ,a odatle svi putevi vode ka Guci.Ja mogu da primim u kola jos 2,ako dolaze Jovan i Stefan.Postoji vise mesta na kome mozes da razapnes sator,a to ces najbolje videti setnjom oko Guce.

• Author

za sada dolazimo dvoje tako da nema problema za dogovore, scaute mozemo se dogovoriti da idemo zajedno... ili da se tamo nadjemo

Kakva je situacija sa kampom u Guci? Ima li mesta ge moze da se utne sator za džaba ili pak za neku razumnu cenu?

Drugarica Rumunka sa CS-a ide na festival, pa ako ima neko raspolozen da se druzi sa njom, dajte neki kontakt da joj doturim ili ako imate profil na CS-u bacite joj poruku.

Njen username je Clowntoyou  :fool:

Eto...

Pozdrav i uzivajte na festivalu!

:mrgreen:

:yok::kamp:

Ja, Poljakinja i verovatno jedna devojka iz Bolivije idemo u sredu rano ujutru, kako bi sto pre obezbedili mesta za nas i jedan par iz Rusije, posto ce oni doputovati tek u sredu uvece avionom u Beograd.

Ako neko hoce sa nama ili da se dogovorimo da budemo zajedno :pivoooo: tamo, neka mi posalje poruku.

Ja cu biti u prilici da koristim net jos samo sutra uvece.

064 2763 502 Igor :banana:

Ae Scout-e ako vec idesh tako rano, da te cimnem da mi kazes kakva je situacija sa podizanjem satora? Imam i ja neke potencijalne strangere pa mozda i da ih spojimo.. Mada uglavnom ih saljem da potraze sigurniju varijantu od mene, posto ne znam ni ja kad kako i sta.. Inace idem sa drustvom nas 7-8... Sve je stihija...

Ja mogu u sredu ujutru da javim kakva je situacija za mesta, kad budem stigao, pa cak i da probam da ogradim par mesta za satore ako nekom treba, samo mi je bitno da mi se javi na vreme.

Mi cemo verovatno imati na nasem satoru veliku nalepnicu HC i mozda klub putnika, pa cemo se lakse naci na odredjenom mestu gde se ulogorimo.

Jos jednom, ja sam jos samo sutra na forumu, jednom, uvece, pa mi posaljite poruku na mob. za sve ostalo.

Hranu nosimo ja i Poljakinja za nas  :eat:dvoje-troje, ali se mozemo dogovoriti da pravimo svi zajedno, ko bi mogao da obezbedi primus, plin i slicno, itd.

Ja inace vec u sredu mogu da napravim mesto za kamp i ognjiste.

Pa ako ima neko da je zainteresovan sa nama, ostavio sam broj u prosloj poruci.

Igor pijjj

Ma znam da je krcato, zato i pitam čoveka za pomoć, pošto zbog radnih obaveza nećemo moći da dođemo pre vikenda, ili ti petak uveče. Scout - nadam se da ćeš odigrati u skladu sa svojim nick-om ;-) Poslaću ti poruku na mob, ili pak javiti već sutra prekosutra. Još jedna mala stvar, koliko se plaća kamp (pročitao sam po 10E po osobi)? Ili će pak to biti neka mirnija odsečenija varijanta, malo dalje od vreve...

Hvala u svakom slučaju.

Do :kamp: a!

a el istina da su ove godine uveli dnevne ulaznice za sabor, ucinilo mi se da sam cuo da je nesto kao 500 dinara ili tako nesto. ili je to ulaznica za sve dane?

Aham... uveli 500 kinti po osobi za sve dane (i ako mi nije jasno kako misle da ograde ONOLIKI prostor)... Isto tako uveli su da od muzike mogu samo trube, i to akreditovani orkestri (sto znaci ne svako).. Takodje, zabavljacice, igracice i tako te splav varijante su strogo zabranjene, posto navodno za 2 godine Gucha treba da postane Svetski sabor trube. Aj pa da vidimo... U svakom slucaju zvuci lepse no poslednjih par godina...

• Author

o Scote, rasiri satorce, sto se mene tice u nekoj divljini, mi dolazimo u petak. nas troje dakle...pre no sto stignemo se cujemo oko toga sta treba doneti...

imam tvoj telefon, moj mob je 064 266 00 27 pa cimni. jako sam ne organizovan ali cim se cujem sa rumunkom, odmah javljam kad smo tamo...