Jump to content

Featured Replies

Posted

Zdravo,

od 1. avgusta sam rezervisao stan u Atini, Kalitea, odmah do mora, do prvih plaza je par tramvajskih stanica, Glifada je na 20tak minuta, Voula 30-40 min. Pirej je na 4 stanice odakle idu trajekti do svih mogucih ostrva. Centar Atine je 20tak minuta.

Stan je u novoj zgradi, potpuno je nov sa svim sadrzajima za zivot (to mi je vrlo bitno) tj. adekvatan boravak, plus velika terasa, max. 3 osobe mogu da borave. Iskljuceno je partijanje u stanu i pusenje jer tako pravila stanodavca nalazu i ne trebaju mi problemi.

Imam 38 godina, sportsko-intelektualni tip, pomalo introvert, kojem ne lezi ideja o staticnom odmoru na jednom mestu tipa apartman-plaza. Potencijalni saputnik moze da si organizuje vreme nezavisno od mene, nikakav problem, a mozemo i zajedno da planiramo aktivnosti.

Mozda se nekom planovi poklapaju? Pol saputnika mi je u sustini nebitan, mozda mala prednost zenskom polu ali nije uslov, godine od 25 na dalje (mogu i dve osobe doci u obzir jer ima mesta). Prevoz je u sopstvenoj reziji, kombi/bus (ili avion ali ne mislim ici avionom mada saputnik moze sto se mene tice), ako bi neko autom isao mozemo se i tako organizovati. Troskove stana delimo.

aIQUn0i.jpg

Edited by mrblack