Jump to content

Featured Replies

• Author

nisam ni sumnjao......a reci mi kako bih mogao da organizujem jedan let?koga da kontaktiram?koliko love treba?to mi stvarno zvuci primamljivo,moracu da probam.

Ukoliko bi se pojavio u Senti oko 11 Septembra, uz malo srece bi mogao da vidis iz bliza kako to izgleda. Uz mnogo srece bi mozda mogao i da probas. Naime 11 Septembra je dan Sente... Zamisli... Amerika tuguje a mi slavimo...

I tada se uvek organizuje festival balona. Prosle godine je bilo oko 15 balona... Moja malenkost je vec probala i veruj kad ti kazem da je osecaj velicanstven...  ;D

• 3 weeks later...

I ja bih to da probam. A koliko para treba izdvojiti za to zadovoljstvo?

ocu i ja jakoooo, koliko kosta, cena je po kili zive vage ili po osobi ?

samo da znate, inace imam drugara koji je pilot i og\rganizuje letove malim avionom za dvoje ljudi iznad Novog Sada, Fruske gore, ravnice, ako je neko za to zainteresovan ,neka se javi da mu dam kontakt

11. sept. je cetvrtak, do kad to traje i kad su letovi da mogu da se organizujem pa dodjem posle posla?

I na kraju krajeva, koliko kosta to zadovoljstvo "baloniranja" :D

E, ono za avion mi zvuci zanimljivo.....ko zna hoce mi trebati. Mozda kada budem resio da zaprosim neku devojanu  gent:LOLLL:

evo...

neko vreme sam bio odsutan, pa nisam ni video da ima ovoliko zainteresovanih...

pokusacu da se nadjem sa organizatorom pa da ga pitam kada ce tacno biti taj skup balondzjia, koliko ce ih biti... i naravno pokusacu da vas ubacim...

Sve zavisi i od malo srece. Mada, i da ne uspem da vas ubacim, verujte mi to je neverovatan prizor,... i ukoliko imate vremena... dodjite do Sente... Smestaj cemo srediti... Lazare... sansa za odlicne slike :)

Vise informacija ocekujte krajem avgusta, pocetkom septembra...

Pozdrav,

evo ja sam novi ovde i ovo mi je prva poruka, pa evo da iskoristim priliku da se pohvalim da sam letos "overio" letenje balonom i to u Egiptu iznad Luxora. Odavno sam hteo to da probam ovde u Beogradu, ali nekako nikad da se skupi neko društvo, a pošto sam išao u Egipat eto uspeh da se izorganizujem i da iskoristim priliku. Ukratko, fenomenalan osećaj i OGROMNI baloni (u korpu stane po 20-25 ljudi). O tome sam pisao na jedanom drugom domaćem forumu posvećenom putovanjima pa ne znam da li ovde može da se postuje link na to (ono, konkurencija i tako to...) i u svakom slučaju super je iskustvo i pravi doživljaj pogotovu pogled na Nil, Karnak i Luxor. Naravno, nije to bilo pravo "krstarenje" već samo turistički let od jedno 45-50 minuta :)

P.S. U Beogradu ima jedan ili više balonarskih klubova koji organizuju letenje balonom ali nekako niko od mog društva da se odvaži na to iako su ovdašnji baloni "mali", tj, primaju do 5 ljudi, pa eto teme za diskusiju i eventualnu organizaciju :)

Cula sam da se organizuju razgledanja Beograda balonom, ali nigde nisam uspela da nadjem nesto vise o tome. Ako nesto znas, javi, bilo bi super otici na to.  :dance:

Cula sam da se organizuju razgledanja Beograda balonom, ali nigde nisam uspela da nadjem nesto vise o tome. Ako nesto znas, javi, bilo bi super otici na to.  :dance:

pogledaj na http://www.balonservis.co.yu/ znam samo da je bilo prilicno skupo kad sam se raspitivao poslednji put, preko 100e za taj jedan panoramski let.