Jump to content

Featured Replies

Posted

Da li postoji neka zainteresovana osoba zenskog pola koja bi se pridruzila drugoj zainteresovanoj osobi za letovanje sredinom avgusta (pre avgusta nisam u mogucnosti)? Ja bih Grcku, mada i Crna Gora dolazi u obzir. U sustini svejedno mi je, sve se mozemo dogovoriti, ide mi se na more bas. ?
E sad kao nesto o sebi. Otvorena sam za svaki dogovor, predlog i ideju. Volim dobar razgovor, pozitivnost, smeh, jogu, trcanje, pse, pivo ?
Ako mislis da bi se uklopili i proveli lepo zajednicno letovanje, javi se ?
E da, imam 26 godina. 

• 2 weeks later...

Cao,zainteresovana.Nepusac,ne pijem?,volim putovati pigotovo Grcka,bavim se astrologijom.Ako si zainteresovana javi se.Prosle god.prvi put isla ovako na letovanje.?

• 3 weeks later...

Cao drustvo,moje ime je sStefan. Imam 31 godinu. Zbog stanja,ovakvog,kakvo jeste...odlucio sam da probam da nadjem saputnike za more ovde. Drago mi je da vidim da ima jos zaineresovanih ljudi za ovakav vid putovanja...jel,realno svi smo skeptici...No poenta je napokon da odemo na more i uzivamo! ?komunikativan sam ,volim drustvo,sve spotove,kako na kopnu tako i u vodi. Za svaki sam dogovor,uvek sam za odlazak bilo gde(ne mracim) necu tamo i slicno??‍♂️...Obisao sam dosta mesta u Grckoj...no,imam dobar i udoban automobil,koji je servisiran i spreman za put! ?
devojke,ako ste za,mogu vam i ostaviti telefon,da se upoznamo pre puta. Naravno,uvek moze i cetvrta osoba .? Pol nije bitan,barem meni?

• 2 weeks later...

Moze. 5-6 nas, 2-3 nedelje, nema “e u 2 je ovo u 5 ono”. Spontano i opusteno. Ako se tako sta iskombinuje ja sam in