Jump to content

Featured Replies

Posted

Molim moderatore i administratore da ovde prebace sve postove koji se tichu lova na Gandora.

Elem, poshto akcija mora da se izvede suptilno u strogo kontrolisanim uslovima, vreme je da pochnemo da se dogovaramo.

Ja sigurno nosim jo-jo. Ovaj sledeci i vikend za 3 od sada mi ne odgovaraju. Moze li vikend za 2?

"Spavaj spavaj Nirdalo, nemoj slutut' nichevo..."

E ovako!

U ime svih zena Kluba Putnika Srbije zahtevam da nam se detaljno objasni ko je doticni Gandor jer ako je mushko logicno je da zenski deo ekipe krene u lov  :party:

a vi u lov na neke zenke, sem ako niste... jel da...  :-D

elem... mozemo i svi zajedno stim da mi dobijamo veci deo plena! jel tako? tako je!  clap.gif' alt=':clap:'>

ima motku?

mmmmmmmmm

:dance:

i manite se lova na Gandora sad ... treba da se dogovorimo za Nish!

Kod Gandora ne idemo masovno ...

Samo pravi postovaoci, i to ne vise od 4!

:mrgreen:

onda mislim da postoji jedno preostalo mesto u timu, a posto si ti otkrio kako se moze doci do njega, ti odluci ko ce biti cetvrti clan. franzee, sta kazes?

A nemojte dirati jadnog Gandora.

Bas je tuzan  :party:

Jovan ima komplet oruzja,najmodernijeg, vrhunska izrada, ali je u Udruzenju za zastitu Gandora.

Ako mu je verovati...

Meni se cini da je Gandor na Kosovu...

Nije na Kosovu, ne vise  :-D , nisu ni Bistri Potoci...

:mrgreen:

:lol:  cini se da acketa pomno prati gandorovo kretanje....hm, mozda nam je blize nego sto mislimo.... :shh:

Nothing exists outside us except our state of mind

"it's all in the mind" - yellow submarine cartoon

• 3 weeks later...

Zelim da uchestvujem u velichanstvenom lovu epskih proporcija, 10 puta vecu nego sve bitke u LOTRu, vece od bilo kojeg uda ron dzeremija, da zelim biti tu svama kada se konacno uhvati misterijozna zver koja preti egzistenciju i franciju sveta! Da zelim svama da idem na lov...Lov na...NIRDALU!!

• 1 month later...
  • Author

Znachi tuzhna ali u isto reme pricha epskih razmera...

Ladno su ga nashli u sedecem polozhaju  :-(

Ja i dalje ne verujem  :cry22: !

Bio je izuzetan lik, nas savremeni Don Kihot.

Nadam se da je ispunio svoj zivotni quest  i pronasao Nirdalu...

Neka mu je slava

• 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.