Jump to content

Featured Replies

Posted

Ima li zainteresovanih da odmah krenu na more??? U obzir dolaze sve destinacije za koje nije potrebna viza, a u slucaju da se prelece shengenska zona - da let nije skuplji od 200 eura. :D

Moja ideja je Hrvatska ali sam otvoren za sve kombinacije    :comp:

Pozz bolan!Ja bih u Bugarsku ili Grcku isao na more pa da cujem sta ti imas da kazem posto sam video da pise OTVOREN ZA SVE KOMBINACIJE!

Pozdrav,

Nazalost nisam video tvoj post ranije. Mi (dve osobe) krecemo u Pulu Autobusom od Zrenjanina u petak uvece. Vec smo kupili karte. Takodje nosimo sator. Medjutim, mi nismo nasli tako jeftin kamp. Mi smo planirali da idemo u Kamp Stoja kraj Pule. Mozes li mi reci koji je kamp u pitanju...u kome je mesto za sator samo 15 kuna?

Pozdrav,

Mozda se i vidimo...

Nikola je vec otisao za Pulu i ne verujem da ce dolaziti na forum ovih dana.

Mogu ti dati njegov broj ili mail da ga kontaktiras.

;D

• Author

TU SAM I ZIV SAM!!!!

Krecem tek veceras vozom do Zagreba ( karta je 1600 din u jednom pravcu ) pa posle vozom dalje! Nemam blage veze gde se taj kamp nalaze, tu informaciju sam dobio od Nine ( jegulje ) koja se vec tamo nalazi. Mogu vam dati njen broj pa je svi kontaktirajte :P

taj kamp se nalazi na fratarskom otoku, 5 minuta brodicem od turistickog kompleksa verudela. stvar je u tome sto, da bi cena bila tolika, morate biti mestani, to jest prijavljeni u puli. za strance je cena nesto visa (citaj: dosta visa). ako ste stranac, dan boravka vas kosta 30kn, a sator 40, cini mi se, sto i nije tako jeftino. ako nadjete  nekog iz pule ko je voljan da vas prijavi na svoju licnu kartu, proci cete jeftino, jer niko ne proverava ko je u satoru, samo broje koliko je osoba unutra. ako ne, izaci ce vas nesto vise. a sto se tice kampa stoja, predivan je i komercijalniji od fratarskog. i povezan kopnom sa gradom, sto je opet, prednost. :) zelim vam lep provod. za bilo kakve info ili druzenje, moj telefon je 063 72 02 459

Kaze se ostrvo ne otok! :-) A ti i Nikodijevic cete da delite sator? :-) Sad mi je zao sto krenuh na istok ... :-) Lep provod ljudi ... ma gde da ste ... sve vas volim osim Chija! :-)

sator ima dve prostorije, u slucaju da se neka zalutala slovenka nadje bez smestaja.  :ang: vish kakav sam ja domacin. ako treba, otici cu ja i u stan da spavam ,samo da je gostima udobno.  :hihi: i tebi lep provod... a chija niko ne voli ne brini  :spot:

Bog!Ja od one moje ideje da idem u Bugarsku nema nista!Drugar mi u Puli pa odoh ja tamo!Kaze blizu neka nudisticka plaza bas cu pogledati da vidim kakve cice ima!Slikacu pa cu podeliti slike sa vama!Idem sutra ujutru!Pozdrav svima! :banana:

Bog!Ja od one moje ideje da idem u Bugarsku nema nista!Drugar mi u Puli pa odoh ja tamo!Kaze blizu neka nudisticka plaza bas cu pogledati da vidim kakve cice ima!Slikacu pa cu podeliti slike sa vama!Idem sutra ujutru!Pozdrav svima! :banana:

tako mali a tako berzobrazan  :maddd:

;D