Jump to content

Featured Replies

Posted

Upravo sam se vratila iz Dj.V.pa drugari moji ono je sramota kakav je put do nje :psuje:

mislim da SAM put moze da bude opaka konkurencija samoj varosi da postane CUDO SVETA :death:

A onda smo svratili do Kursumlijske banje,pa da li moze neko da mi objasni sta je ONO? :ll: STA SE DESILO SA NAMA??

I KAKO STATI SVEMU TOME NA KRAJ?

možda da nam kažeš o čemu se radi, šta te je toliko isprovociralo u kuršumlijskoj banji i čemu treba stati na kraj :)

Da su djombe i krateri u pitanju ne moze se osporiti ali u pitanju je samo par km takvog puta,pa prema tome to mi ne moze uskratiti zadovoljstvo sto sam posetio taj spomenik prirode.Vlada Srbije je konacno izdvojila novac iz budjeta za tu deonicu puta,pa se ocekuje u narednim mesecima da se zavrsi ta trasa od cini mi se 6 km .

• Author

Dobro jutro svima :mah:Lazare ima i onih  koje nemaju puteve ;)

Naravno da los put nece da me spreci da vidim onakavu prirodnu lepotu.I super sto se radi,ALI STA SE CEKALO DO SADA?

Hoces da kazes da ti ne bi bilo bolje da je put superiska i da uzivas u prirodi a ne da pazis da se ne slupas negde?I put od 9 km da prelazis pola sata?A o Kursumlijskoj banji i onoj pustosi i kucama zaraslim u korov i travu,hotel i bazen napusteni.............samo bi me razveselilo da je ono scenografija za  neki DOMACI HOROR ::crazy:

Na kraju puta radovalo me to sto Prokuplje posle Kursumlije izgleda kao Pariz!!!!!

Ono sto si video u Kursumliji je Pariz za zabiti po Africi,Aziji,J.Americi,pa cak i za sela na putu od Pirota ka Knjazevcu .Jeste tuzno i ruzno i za svaku osudu al nije na nama da resavamo te probleme.Lepo je to sto si ti ipak stigao do DJAVOLJE VAROSI ;)

• Author

Izvini,ali i sam pricas o zabitima u Aziji,Africi.....ja govorim o necemu sto bi trebalo da bude Evropa.

Treba otici u K.banju.Mnogo sam tuzna zbog onog sto sam videla tamo. :cryy:

Put jeste takav kakav jeste, ali avaj, ide se ka DJAVOLJOJ Varosi, tako da bi 'andjeoski' dobro sredjeni put pokvario atrakciju ;-) Ka Džavolu mora neka madjija da bude usput... To je barem iz mog ugla, neizlecivog avanturiste :-D Inace, bio sam pre nesto vise od mesec dana tamo, i prijatno sam iznenadjen kako je sve to sredjeno.. Jes da ima Srpskih karakteristika, ali je ipak i vise nego ok.

Da li neko ima kontakt nekih ljudi koji izdaju sobe u Prolom banji tokom leta?

Na netu nema nista.

Hvala

Pre par godina, kada sam išao u Đavolju Varoš, video sam u Prolom Banji veliki broj kućica sa natpisom "SOBE - ROOMS - ZIMMER" itd itd. Možda možeš jednostavno da se pojaviš tamo i pitaš od kuće do kuće... ili iskopaj negde broj telefona hotela, pa pitaj one na recepciji da li mogu da ti preporuče neki privatan smeštaj.

• 4 weeks later...

Ja sam bila letos do djavolje varoši...slažem se sa marani...jeste čudo prirode ali ga treba obići samo ako vam je negde usput.Možda sam subjektivna jer smo putovali na 30-38 stepeni :shockkk: a pri tome radovi na putevima po celoj Srbiji...pa zar su u sezoni to morali da rade. Moj savet je sačekati još bar godinu dana za obilazak našeg svetskog čuda kiklop

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Poceli su sa asfaltiranjem i put je preko vikenda zatvaran na nekoliko sati, a tokom prosle nedelje se nije moglo proci do djavolje varosi.

Peske iz Prolom banje stize se za 3-4 sata hoda putem koji je obelezen.Da bi se izbegla nepopravljiva steta treba obratiti paznju prilikom spustanja niz poslednju padinu na samom ulasku u Varos jer su na tom mestu prepoznatljive figure u nastajanju, a to nije nigde naznaceno.

Na samom pocetku puta ka Lazarici i dalje ka Varosi naisli smo na puteljak koji vodi do proplanka uz potok sa desne strane - idealno mesto za kampovanje. ;) 

• 1 month later...
  • 2 weeks later...

Kad pricam prijateljima o Turskoj i u Srbiji i ovde u Madjarskoj zalim sto Turci nisu ostali jos neko vreme da nas nauce reda. Mali primer u Budimpesti znam samo jedno mesto gde se automarski menja navlaka na wc solji, za Srbiju ne znam da postoji igde a u Turskoj na puno, puno mesta. :potty:

Koliko takvih stvari ima po Srbiji, ihahaj. Ne bi me začudilo da je cela priča izmišljena. Bandera je verovatno tamo, a ostalo je, pretpostavljam, novinarska nadogradnja...

Pa ni ova prica nema veze sa Djavoljom varosi. I sta se odma ljutis?