Jump to content

Featured Replies

• 1 month later...

Moze li mala pomoc? Drugarica treba da putuje na svetsko prvenstvo u ronjenju u Nicu. Treba da bude tamo 1. septembra i da se vrati 16. septembra. Gledali smo Lufthansu i ima za oko 300e karta, e sada recite mi, da li je prepano sada da se uzima karta za Nicu, da li moze ta cena da padne i da li je to najbolja opcija uopste? Bitno joj i da se oprema ne izgubi, tako da bi direktan let bio najbolja opcija ali ja kolko vidim jedino iz Bukuresta lete direktno u blizini, nema cak ni BUdimpeste. Ako neko zna nesto, nek pusti koji red ovde. Hvala.

Ako hoce po svaku cenu da izbegne presedanje, onda najbolje neka ode nekako do Beca, a odatle direktno lete Flyniki i Austrian za Nicu. Ma da, verujem da moze i iz BGa da odradi taj let sa presedanjem.

• 2 weeks later...

Probaj preko Expedie; trenutno je najeftinije 300$, ali sa dugačkim čekanjima. Korektna ponuda 342$ ili oko 250E takođe Expedia, Lufthansom sa kratkim zadržavanjima.

Review the flight details 

Traveling to Nice Note: Your airport check-in is with LUFTH CITYLINE.

Sat 1-Sep-12 

Belgrade (BEG)

Depart 1:10 pm

Terminal 2  to  Munich (MUC)

Arrive 2:45 pm

Terminal 2  472 mi

(760 km)

Duration: 1hr 35mn   

LH

Flight: 1723

Operated by: LUFTH CITYLINE 

--------------------------------------------------------------------------------

3Economy/Coach Class , Brunch, EMBRAER 195 

--------------------------------------------------------------------------------

Munich (MUC)

Depart 5:05 pm

Terminal 2  to  Nice (NCE)

Arrive 6:30 pm

Terminal 1  392 mi

(631 km)

Duration: 1hr 25mn   

LH

Flight: 2276

Total distance: 864 mi (1,390 km)

Total duration: 3hr 0mn  (5hr 20mn with connections) 

Traveling to Belgrade Note: Your airport check-in is with LUFTH CITYLINE.

Sun 16-Sep-12 

Nice (NCE)

Depart 6:50 am

Terminal 1  to  Munich (MUC)

Arrive 8:15 am

Terminal 2  392 mi

(631 km)

Duration: 1hr 25mn   

LH

Flight: 2279

Munich (MUC)

Depart 11:00 am

Terminal 2  to  Belgrade (BEG)

Arrive 12:30 pm

Terminal 2  472 mi

(760 km)

Duration: 1hr 30mn   

LH

Flight: 1722

Total distance: 864 mi (1,390 km)

Total duration: 2hr 55mn  (5hr 40mn with connections) 

Moze li mala pomoc? Drugarica treba da putuje na svetsko prvenstvo u ronjenju u Nicu. Treba da bude tamo 1. septembra i da se vrati 16. septembra. Gledali smo Lufthansu i ima za oko 300e karta, e sada recite mi, da li je prepano sada da se uzima karta za Nicu, da li moze ta cena da padne i da li je to najbolja opcija uopste? Bitno joj i da se oprema ne izgubi, tako da bi direktan let bio najbolja opcija ali ja kolko vidim jedino iz Bukuresta lete direktno u blizini, nema cak ni BUdimpeste. Ako neko zna nesto, nek pusti koji red ovde. Hvala.

Nije direktno, ima dosta presjedanja ali mogla bi biti najjeftinija opcija...

Zadar-Marsej (ryanair) moze dosta povoljno da se nadje, povratna karta na toj relaciji me izasla 16 eura (bila i za 10 eura  ;D). Neko je spomenuo da postoji bus Zrenjanin-Zadar koji saobraca svakodnevno. A od Marseja do Nice imas buseve (imam neki red voznje u kojem stoji da idu 5 puta dnevno).

da li neko mozea da mi pomogne da nadjem najjeftinije let od od temisvara do bukuresta videla sam na sajtu aerodroma temisvar 4 avio kompanije da idu za bukurest ali na njihovim stranama ja ne mogu naci cenu leta....inace iz bg idem pa bi se nekako prevezla do temisvara ako bi nasla nesto jeftino od temisvara a ako ne ne gine mi voz  :cryy:

na carpatair.com je 150eur najjeftinija u maju/junu. Karta je 110Ron u pravcu plus takse...znaci oko 300 po pravcu.

Tarom je oko 170e povratna

Moj savet ti je, ako vec mozes da se cimas do Temsivara, produzi koji kilometar a realno da ces proci jeftinije....

Bgd-Budapest  voz

Budapest-Bucarest-Budapest  wizzair  ima za 30tak eur povratna u maju.

E sad, u Bukurest se stize kasno ali u povratku u Budimpestu idealno za voz koji ide za Bg...

To ti je nekih 60tak eur povratna karta Bgd-Bud-Buk-Bgd

Moze li savet oko odlaska do Nirnberga (odatle posle idem za Heilsbronn)? Koja je najbolja varijanta - bus, avion, voz? Hvala puno, pozdrav  :)

Moze li savet oko odlaska do Nirnberga (odatle posle idem za Heilsbronn)? Koja je najbolja varijanta - bus, avion, voz? Hvala puno, pozdrav  :)

Najbrže, a i najjeftinije, ti je Wizzair-om iz Beograda do Memmingena, zatim vozom uz Bavaria ticket.

Low base fares - sto ne mora da znaci da ce i cela karta biti jeftina.

Ali moze da pomogne kao indikativni info...

http://www.wandr.me/Fare-Finder.aspx/

Spisak niskotarifnih avio kompanija na Istoku:

Air Arabia 

Air Asia 

Air India Express 

Bangkok Air 

Cebu Pacific Air 

Fireflyz 

Jazeera Airways 

Jeju Air (JP) 

Kingfisher Airlines 

Lion Air 

Paramount Airways 

Skymark 

SpiceJet 

Tiger Airways 

Value Air 

FlyScoot 

• 2 months later...

Meni otvara normalno...Jedan glup savjet - jesi li cekirao da si procitao i da prihvatas uslove koristenja?

• 2 weeks later...

Najbrže, a i najjeftinije, ti je Wizzair-om iz Beograda do Memmingena, zatim vozom uz Bavaria ticket.

Sasvim TACNO

Pozdrav svima!

Interesuje me da li moze neko da mi preporuci jeftinu varijantu do Hamburga (povratna karta za 2 osobe).

Nisam u mogucnosti da procitam sve postove, zbog nedostatka vremena.

Doduse nasao jednu varijantu iz Budimpeste do Hamburga preko Ryanair-a. Isao bih 28og Jula i povratak bi bio 4 ili 7 Avgusta. Meni je izbacio ukupnu cenu 65,367.90HUF. Posto nemam iskustava sa avio kompanijama, kako ide za te takse, da li su uracunate, ili koliko treba jos da se plati, cekiranje ...

Ako tako gledam ta cena od oko 280EU za povratnu kartu za 2 osobe, mi se mnogo vise isplati nego da idem busom. Voz do Budimpeste, pa pravac...

Molim za savet.

Hvala unapred.

• 4 weeks later...

Postovao sam u topicu Jeftine avio karte, pa tek onda video ovaj (glupak) :)

Zanima me da li neko zna gde bi valjalo potraziti najpovoljnije karte za Gaborone(Botswana)?

Gledao sam vise sajtova tipa bravofly.com, kayak.com itd, ali vidim da ovde ljudi daleko vise o tome znaju nego ja pa bih bio zahvalan ako neko ima savet.