Jump to content

Featured Replies

Ok je ali nema onu tabelu kao kayak gde su cene mnogo preglednije. Na ovom njihovom grafikonu se uočavaju samo najdrastičnije razlike.

Pozdrav svima!

Interesuje me da li moze neko da mi preporuci jeftinu varijantu do Hamburga (povratna karta za 2 osobe).

Kasno,ali ipak...

Najjeftinija varijanta ti je voz Budimpesta-Hamburg.Doduse,da kartu rezervises na vreme:

mav.hu/english/index.php

U jednom pravcu ti je 39 evra,a povrtna (ako rezervises na vreme) je isto 39 evra,dakle 78 evra tamo i nazad (plus BG-Budimpesta povratna je 26 evra).Ja kad sam narucivao su mi skinuli sa kartice nesto malo vise (82-83 evra),valjda zbog razlike pri konvertovanju forinti u evre.

Da znas ako opet ides u Hamburg...

• 4 weeks later...

potrazio sam pomoc u JEFTINIM LETOVIMA,pa bih to uradio i na ovom postu za svaki slucaj

Zanima me najjefnitinija varijanta za Maroko u bilo kom periodu posle N.godine,ja sam nashao Milano-Casablanca za 70e povrtanu,a Temishvar-Milano za 80e

Da li nemo ima neku bolju varijantu..Hvala unapred

Gledao sam rayanair,skupo je sve..dosta je jeftiniji Easyjet

Gledao sam varijantu iz Brisela,nema ispod 120e...to mislim da je puno..do Brisela moze za 50e..

• 3 weeks later...

Brisel-Fez, kraj novembra, povratna 93e. Druga polovina januara ima za oko 90e.

kako ?  :dance:

• 4 weeks later...

Ljudi,isla bih na Kubu krajem februara, i vec danima trazim letove po preporuci . Ne bune me avio kompanije posto sam vec usla u stos sa low cost flight-ovima, ali me zanima, zna li ko odakle je najjeftinije ici u Havanu. Rekli su mi iz Amsterdama, ali koliko sam videla,nema nista povoljno... Iz Londona takodje.

Bas bi ste mi bili od pomoci :D

Hvala  :comp:

Не знам колико ти може помоћи моје искуство са Вирџин Атлантиком из 2008. (ишао сам управо у фебруару), карту сам купио око нове године (био је попуст на њиховом сајту) и плaтио сам 385 фунти повратну Лондон-Хавана. Да ли су ту праксу спуштања цена око нове године одржали и наредних година- не знам.

Dobre cene je najcesce ka Havani imala Air Europa... koliko vidim, nekih 700e je Madrid-Havana u februaru. Pogledaj i Conviasa.aero.

Nemam pojma da li su to OK cene jer nisam pratila Kubu bas dugo...

Prati sajt Condor-a. Imas letova iz BG-a za Havanu, naravno, sa presedanjem u Frankfurtu. Prati svakodnevno kako se krecu cene, odaberi opciju special offers/longhaul flights, izaberi u meniju let BG-Havana i mesec koji te zanima, pa ce ti izaci najjeftinije cene. Relativno cesto Condor ima promo cene, sto vidis na naslovnoj strani, pa pogledaj tad da slucajno let koji te zanima nije na popustu. Ako jeste i ako je povoljan, kupuj i to je to :)

moze pomoc? beograd - hong kong polazak 20 decembar povratak pocetak marta 2013, ... fleksibilni smo sa datumima ! hvala! :) ja sve nesto jurim ali ne mogu da nadjem, pre par dana sam dobio ponudu iz kompasa u novom sadu aeroflot preko moskve za 69.000 din

• 1 month later...

Imam pitanje za iskusnije letače sa LC  ;)

Ako se imaju dva leta sa istog aerodroma t.j ako imam sledeću konekciju sa istog ,a let je na drugom terminalu....

Koliko vremena je potrebno min. izdvojiti da bise lagano stiglo,bez lomatanja i brige da će mi se zatvoriti gejt i

uzimajući u obzir da se nosi samo ručni prtljag i treba proći kontrolne punktove.

Ovo pitam zato da prosto znam koliko je poželjno praviti vremensku razliku izmedju dve konekcije da bi ipak putovanje bilo laganica i opuštencija.

Ako se imaju dva leta sa istog aerodroma t.j ako imam sledeću konekciju sa istog ,a let je na drugom terminalu....

Koliko vremena je potrebno min. izdvojiti da bise lagano stiglo,bez lomatanja i brige da će mi se zatvoriti gejt i

uzimajući u obzir da se nosi samo ručni prtljag i treba proći kontrolne punktove.

Ovo pitam zato da prosto znam koliko je poželjno praviti vremensku razliku izmedju dve konekcije da bi ipak putovanje bilo laganica i opuštencija.

koji ti je to aerodrom LC? mora da ima 3 slova...i moras da znas koji su terminali u pitanju....neki su jedan pored drugog, a neki baas udaljeni

Na nekim aerodromima je to "nemoguća misija". Tj nije moguće bez vize, ako je potrebna.

Kazi koji aerodrom i koje kompanije. Dosta njih objavljuju MCT [minimum connecting time].

LC ... low cost

Ma nemam jos nista konkretno.Nego kako uklapati 2 leta za negde,mislim sa istog aerodroma,ajde racunajuci i da su neki terminali baaas udaljeni....koliko vremenski ostaviti razmaka da bi se sve stiglo izmedju 2 leta ,koji je to

minimum vremena...to sam mislila

Jasno mi je da je uklapanje letova skoro pa "nemoguca misija"...ali sigurno ima neki savet na sta obratiti paznju pre kupovine karata,sta uzeti u obzir ,u razmatranje....

Zaista je glupo samo kupiti karte za negde zato sto su dz....treba se ukalkulisati i uklopiti sa lokalnim vremenima i

izvuci dobru kombinaciju

pa recimo ako letis sa malog aerodroma kao sto je Temisvar nije problem, ali ako letis sa nekog kao sto je Seremetjevo to moze da bude problem, ili recimo sleces na Malpensu 1 a poleces sa Malpense 2. Ja licno ne volim da se kockam sa tim, moze da bude problem sa prtljagom, ili ako je aerodrom shengen i non shengen pa imas i kontrolu pasosa, ma moze svasta da bude i ne mora bas nista.

Nemoguce je da dobijes tacan odgovor na pitanje dok ne das konkretne detalje.

Jasno mi je da je uklapanje letova skoro pa "nemoguca misija"

Naprotiv, uvek je moguce pronaci resenje.

Zaista je glupo samo kupiti karte za negde zato sto su dz....

Ti ih onda kupi pametno kad su skupe ;D

Between the hours of 8:00 PM on December 19 and 8:00 AM on December 20, 2012, book online and enjoy a special 15% e-Coupon discount valid for travel between January 7, 2013 and March 31, 2013.

Book on alitalia.com