Jump to content

Featured Replies

Da, da, divno, hvala, ima svacega, nasla sam preko ryanair-a kartu od Milana do Barse za 9.99 evra, bez taksi........jos samo da sto pre izradim neku karticu  (cim skontam koju :-\) ...... :)

Mozete li mi reci da li je neko u skorije vreme putovao Wizzair-om i kakva su iskustva. Treba da putujem za Barselonu i nasla sam iz Budimpeste preko ove kompanije kartu u jednom pravcu za 42 eura.

Испод ове теме имаш тему где пишемо само о искуствима о Визаиру.

Mozete li mi reci da li je neko u skorije vreme putovao Wizzair-om i kakva su iskustva. Treba da putujem za Barselonu i nasla sam iz Budimpeste preko ove kompanije kartu u jednom pravcu za 42 eura.

skupo!

Nego da li neko zna odgovor na moje prethodno pitanje... posto vidim da me je Barselona zatrpala... u Barsu mozes i peske!

Jel neko zna da li se placaju i koliko se placaju visa transaction fees kod Airasia-e? a Airarabia?

Da li ovde ima nekog iz NS-a ko bi bio rad da mi dodje kod mene i pojasni mi kako da bukiram kartu preko interneta? Trebao bih da putujem za Dortmund ili Berlin pocetkom jula... Medjutim, nemam mnogo iskustva, mlad sam i zelen pa ne bih zeleo da nesto zzzeznem:)

Ко данас резервише било коју карту код виза има 20 посто попуста.

Mire mogu ja da ti pomognem... nisam u NS-u ali Skype radi posao...

cak i ako je potrebno mogu da upadnem na tvoj comp preko TeamViewer-a

pozdrav

da li neko moze da mi kaze gde da nadjem najjeftiniju kartu Beograd/Bec,Cikago,Dalas sa sve taksama za pocetak juna

da li neko moze da mi kaze gde da nadjem najjeftiniju kartu Beograd/Bec,Cikago,Dalas sa sve taksama za pocetak juna

kayak.com je dobar pretrazivac. Moze i skyscanner.net.

ima li neko bilo kakva iskustva sa trazenjem karata za buenos aires? trebalo bi da idem oko 1.8 do negde 22.10.

interesuje me odakle su najpovoljnije karte i da li moze nesto da se nadje bar za 1000e? sve sto sam gledao je oko 1500 :/

Probaj vidi TAM airlines iz Milana, ili Frankfurta npr., ima za oko 1000 evra povratna, ali ako bi ti odlazak bio sredinom avgusta. Za pocetak avgusta su cene jako visoke. A do Frankfurta ili Milana se vec snadji. Ili, generalno, koristi neki od pretrazivaca, npr. www.skyscanner.com, mozd aima i nesto povoljnije.

Moguca zvrcka sa TAMom je da bi ti trebala nekakva brazilska viza, jer se leti preko Sao Paula. Ali, to se da srediti.

Isto kao i Izrael, dakle, tvrdi se, ali nije jos dokazano :) Verujem da sve treba da prodje neku proceduru, a za to treba vremena, pogotovo kad se radi o superefikasnim administracijama kao sto su srpska i brazilska :D

ima li neko bilo kakva iskustva sa trazenjem karata za buenos aires? trebalo bi da idem oko 1.8 do negde 22.10.

interesuje me odakle su najpovoljnije karte i da li moze nesto da se nadje bar za 1000e? sve sto sam gledao je oko 1500 :/

Iz Barselone je najpovoljnije za period koji je mene zanimao, oko 700 evra povratna.

Ne znam koliko su ti fiksni navedeni datumi, tj. da l ti odgovara i npr. 03.08... Imas iz Budimpeste za oko 1250 eur KLM. Ima i iz Venecije za oko 1155 eur Iberia. Pretrazi na kayak.com, dosta je dobar pretrazivac.

Pitanje....

kada easyjet kaze na sajtu da je dozvoljeno poneti 20kg (sto ce reci da je tih 20 besplatno koliko sam skontao, a sve vise od toga se naplacuje), to mu dodje onaj rucni prtljag sto ide samnom u avion. Samo sam 2x putovao avionom a sad izgleda da cu morati pa se pitam da li moze ranac od 60l da prodje kao rucni prtljag ako nema vise od 20kg.

Sav sam pogubljen, nikad nisam ovako leteo i sve se mislim sta cu zaj***ti.

Sa sajta:

Each passenger is permitted

one standard piece of hand baggage to maximum dimensions of 56x45x25cm, and

Up to 8 pieces of checked-in hold baggage to a maximum combined weight of 20kg. Each piece of checked-in hold baggage will incur a fee, which is payable online or at the airport at a higher charge. A fee per kilo for excess weight is charged at the airport prior to departure

Što znači da kao ručni prtljag možeš da poneseš bilo koju torbu koja ulazi u navedene dimenzije, a kao check-in prtljag (onaj što ide dole) jednu ili više torbi koje zajedno ne prelaze 20kg, ali tu torbu/torbe plaćaš dodatno za svaki let.

• 2 weeks later...

drugari, kako se najbolje stize do liona? gledao sam sve moguce kombinacije, ali nisa pametno nisam nasao, sem mozda temisvar-milano, pa onda voz do liona...