Jump to content

Featured Replies

drugari, kako se najbolje stize do liona? gledao sam sve moguce kombinacije, ali nisa pametno nisam nasao, sem mozda temisvar-milano, pa onda voz do liona...

EasyJet leti tamo... Pogledaj mozda mozes da iskombinujes neke jeftine letove iz Barcelone, Madrida, Rima, Veneceije, a do tamo da stignes naravno iz Temisvara :)

Ostale kompanije mozes videti na http://www.flylowcostairlines.org/low-cost-airlines/flights-to-airport-lyon-lys.html

• 2 months later...

Sad smo bukirali Easy Lisabon-Madrid. Kada smo isli korak po korak sa placanjem kod torbe je ponudio za 11e torbu od 32kg. Da li je to bilo do sada ili su podigli kilazu kada i Wizz posto nisam sigurna da je pre godinu ipo bilo da moze ovoliko da se natrpa. I dalje mi nije jasno gde je razlika u ova dva teksta... :? :? :?

Each passenger is allowed a maximum combined hold baggage weight of 50kg including any sports equipment, subject to available space. The maximum weight for any single piece of baggage is 32kg.

a posle kaze:

•Up to 8 pieces of checked-in hold baggage to a maximum combined weight of 20kg. Each piece of checked-in hold baggage will incur a fee, which is payable online or at the airport at a higher charge. A fee per kilo for excess weight is charged at the airport prior to departure

Drustvo, jedno kratko pitanje :)

Kada bukiram kod wizza za nekog drugog kartu, da li je dovoljno da njegove podatke upisem samo kod odeljka "passengers" ili i u odeljku "contact" ?

Hvala

contact mozes da budes ti ili neko treci. vazno je samo da je putnik taj koji putuje.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Danas u "24 sata" ima jedan kratak tekst kako su pedantni japanci izracunali uz neke samo njima poznate formule, da cete najbolje i najjeftinije proci ako avionske karte kupujete 8 nedelja pre puta i to u posle podnevnim casovima, pa ako neko mozda ima zelju neka proveri.

• 4 weeks later...

Pozz svima , ima li ko iskustva sa trazenjem leta za tajland (isao bi pocetkom januara i ostao mesec dana)  , nisam gotovan trazio sam dosta na netu bila je 540 eur iz beca preko qatar airwaysa ali je drasticno poskupela ,preko iste sam nasao za 600 iz londona i bluexpres airlines iz milana /rima za 590-650 eura + do tamo wizz iz bg-a ili temisvara

da li je jeftinije da se sad rezervise ili ima sanse da pojeftine neke kompanije , da li imate jos neku ideju iz turske ili slicno ?

Ja sam prosle godine leteo iz beca za 610 eur emiratima i kupio sam katu sredinom decembra a leteo 23. januara,drugim recima,najbolje je mesec dana pred put,tada uvek imas promocije,pogotovu kod emirata,s' tim sto su emirati bili u to vreme nekih 30 eur jeftiniji od quatar airwaysa. I ne znam da li si provalio da cena koja ti izadje na kalendaru na quatarovom sajtu,nije konacna,na njih idu jos i takse. A za istanbul sam cuo da moze da bude jetftino ali se nazalost nisam uverio. Sto se tice blue-air problem je po meni sto ne mozes da povezes letove nikako,i morao bi da prespavas u italiji,a to ti je trosak. Bas i ja sada jurim nesto karte,ali vidim da je jos uvek rano,tako da cu sacekati promociju emirata,i najverovatnije opet sa njima iz beca.  :mah:

• 1 month later...

jedno pitanje...

imam samo visa electron karticu...

mogu li placati kartu kod Air Arabie s njom?

hvala...

pa citam po forumu da neke kompanije ne primaju VISA electron.

a za Air Arabiu nema nigdje konkretno na forumu

pa citam po forumu da neke kompanije ne primaju VISA electron.

a za Air Arabiu nema nigdje konkretno na forumu

jel itko ima konkretnog iskustva?

pa nije valjda tako tesko odgovorit?

Prvo, sve pohvale, odusevljena sam vasom upucenoscu i solidarnoscu! clap.gif' alt=':clap:'> Da nisam sasvim slucajno naletela na ovaj forum zivela bih i dalje u neznanju! :) Zamolila bih vas ako moze neko od vas iskusnih da mi otvori oci, posto sam pocetnik u pretrazivanju low cost letova i kupovanju uopste karata preko interneta.

Interesuju me 2 povratne karte do Madrida, za docek Nove godine...nasla sam juce na sajtu Wizzair-a Temisvar (29.12.2010.) - Madrid (02.01.2011.) za 147 eura a vec danas za 170e i to mi je malo mnogo, a na Spanair-u Beograd (26.12.) - Madrid (06.01.) za 145e ali mi ne odgovara toliko dana provedenih tamo, 4-5 najvise...Da li neko zna za neku povoljniju ponudu sa presedanjima?!

Kontam da mi se vozom svakako ne isplati da idem do Spanije...

Hvala unapred,  :mah:

Mozda da probas kombinaciju preko Milana ili Rima, sa Ryanom ili nekim od vec puno puta pomenutih kompanija

Увек су за нову годину и божић доста скупље карте и код лов кост компанија.

Ti datumi za te pare (Wizz - kraj decembra-pocetak januara) mislim da je vise nego povoljno. Ni u junu nisu pustali karte za cuvena 29e TSR-MAD....i oni znaju za jadac i kad ce ionako biti pun avion zasto da ne udaraju malo.

Ryan u tom terminu nigde nema akcije...cak je svuda regular fare...

Kod Easy-a npr Rim-Madrid 120e...

generalno, pogresan termin za jeftine karte

• 3 weeks later...

Ne vidim zasto nebi mogao sve dok na poledjeni imas kod od 3 ili 4 cifre.

Jesi li pokušavao ti tako? Meni npr više odgovara sa visa electron da plaćam jer imam veći limit xixi :) i baš sam video na mojoj postoji trocifreni kod

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Pa ajd probaćemo pa ako mi uspe postovaću ovde ;)

• 4 weeks later...

Resio sam da se prijavim da dobijam novosti od ovih low-cost kompanija:

http://wizzair.com/

http://www.ryanair.com

http://www.easyjet.com/asp/en/book/index.asp?lang=en

http://www.germanwings.com/en/index.shtml

...i usput primetim da ovi EasyJet lete od (i ka) Kosovu,ali ne i od (/ka) Srbiji :x

EasyJet...ccc... :bang:

EDIT:primedba takodje na sajt Germanwings-a.

Kod svih ostalih imas da odaberes pocetno mesto putovanja,pa ti onda izbaci za dati grad/aerodrom moguce destinacije )za koje,dakle,postoje letovi),dok kod germanwings-a moras sam da "bodes" da li za datu relaciju postoji let ili ne :x Ili te upucuju na timetable,ali i tamo kad izaberem parametre koji me interesuju (od ponudjenih) mi izbaci "There are no flights available for the selected period"...

Trebalo bi da dodju uskoro i ovde. Sta god mislio o njima, veoma su pouzdani, precizni i tacni!

OK,putovao sam sa njima jednom (Atina-Berlin),ali kad sam video ovo za Kosovo...ha...

Anyway,valjda ce doci i kod nas jednom.