Jump to content

Featured Replies

Lepa tema :)

Sting pravi koncert - cini mi se 19.- juna na Petrovaradinskoj tvrdjavi.. Breg Muhamedu bese? :)

mene je malo zabolelo sto nisam sinoc otisla do zagreba na Calexico :(

heh, a kako bi se moglo odstopirati do francuske u avgustu gde ce pomenuti da nastupaju sa Franz Ferdinandima (manje-vise bez njih sasvim lepo zivim), ali Belle and Sebastian i Mogwai... ..... :) mada bi to verovatno bilo suvise za jedno koncertno iskustvo :)

proklestvo.. mene je inace upravo kontaktirao prijatelj spanac koji voli sigur ros i belle & sebastian, tj. zavoleo ih je u poslednjih par nedelja otkad sam mu ih dao i koji mi je rekao da je bas super sto i jedni i drugi sviraju u bolonji u maju, gde on inace studira.. i really felt like a piece of s..t... :)

eh, valjda je dosta radiohead za jedno leto

cula sam da se incognito reklamira na pinku ili tako negde...da ce biti danas ili sutra u ns...a mislim da dolazi i u bg.......ali, sto je cudno, niko ne zna gde se kupuju karte.....jos uvek......nije da sam neki fan, ali da se ne zna gde se prodaju karte sve do pre koncerta..... :neznam:

edit: explanation.....danas sam nesto raspolozena da kritikujem... ? :-P

18.maj, zagreb, partibrejkers+psihomodo pop+električni orgazam+bare i plaćenici+...

20. maj, sombor, sokolski dom, darkwood dub

21. maj, novi sad, trema, rambo amadeus

Ko pre?ivi odlazak na Trem, mo?e da dođe na Cubismo 14. maja u Tremi.  :banana:

nooouuuuuu

moja omiljena grupaaaa

slushala sam ih milion puta i mogla bih o5!!!

5.7.2006 na stadionu Vojvodine Eros Ramazzoti  :dance:

cini mi se da je za vikend u donjem londonu elektricni orgazam, pa ko ne ide na trem...

mrzim velika slova...

"Najavljen u Beogradu, pa odjavljen zbog koncertne neupotrebljivosti ?Arene?, britanski muzicar Sting, biv?i lider grupe ?Polis?, nastupice 19. juna u Novom Sadu, na Petrovaradinskoj tvrdavi.

Kako ?Blic? saznaje, koncert u Novom Sadu organizovace koncertna agencija ?Komuna?, koja je samo iskoristila datum koncerta koji je u Stingovom menad?mentu bio zapisan kao gostovanje u Srbiji. Koncert u Beogradu je planirala agencija ?Multimedija koncerts?, ali je saop?tila 4. maja da je ?nastup britanskog muzicara otkazan iz tehnickih razloga?, navodeci da je beogradska ?Arena? u zavr?noj fazi izgradnje i tehnicke primopredaje. Ljudi iz ?Multimedija koncertsa? su tvrdili da Stingov menad?ment ?eli koncert u dvorani, pa ostaje nejasno to ?to su sada pristali da sviraju na otvorenom (Petrovaradinska tvrdava), kada je koncert u Beogradu otkazan nakon odustajanja od ?Arene?, a otvoreni prostori (recimo stadion FK Zemun) nisu dolazili u obzir.

U okviru turneje ?Broken Music?, Sting ce gostovati u mnogim mestima u Evropi u kojima do sada nikada nije bio, kao i onima koje je zaobi?ao tokom prethodne ?Sacred Love? turneje 2004. godine. Na aktuelnoj, ?The Broken Music? turneji Sting nastupa sa cetvoroclanim bendom, u kojem je i njegov dugogodisnji prijatelj i saradnik gitarista Dominik Miler. Sting ce, izmedu ostalog, nastupiti 4. juna na ?Rock in Rio? festivalu u Lisabonu, a uoci koncerta na Petrovaradinskoj tvrdavi, gostovace i na Malti, u Tel Avivu, Limasolu, kao i u Bugarskoj, Turskoj i Grckoj, najavljeno je na njegovom internet sajtu (www.sting.com).

Posle Novog sada, 20. juna, nastupice u Budimpe?ti, a potom i u Bratislavi, kao i u Milanu i Napulju, gde ce odr?ati besplatne koncerte. Turneju potom nastavlja u Francuskoj, ?paniji, Monaku, Holandiji... a nastupice i 12. jula na cuvenom d?ez festivalu ?Montre? u ?vajcarskoj. //blic.co.yu "

Evo nesto vrlo blizu i vrlo skoro, sto vrlo preporucujem. Pa, ko se ne sprema na put za Nis, nek se spremi i pozuri u grad.

Novi Sad, Interzone, 11.-13.05. 

www.interzone.co.yu

"...na  bini Interzona mo?ete da čujete najrazličitije ritmove i melodije- plesne melodije iz Finske, tradicionalnu muziku iz Če?ke, muziku iz Istre, savremenu pop muziku iz Malija, i  na primer-makedonsko oro..."

Beograd, Ring ring, 12.-16.05.  http://www.b92.net/kultura/index.php?view=61&did=17041

"Ove godine od 12. do 16. maja u Rexu RING RING ispituje svoje korene, uzore i radi ono ?to je ?elja od početka - nova muzika za publiku ?eljnu..."

Znam da mozda ce ovo tebi smesno i neverovatno zvucati,ali gde je taj Interzone :cry22:

Zvuci krajnje zanimljivo.

E,da ako jos ne znate sta cete veceras pre nego sto se otisnete do grada, svratite malo u Z. park na svirke.Ustvari vec su poceli...

Interzone svake godine menja lokaciju. Cini mi se da se prosle godine odrzavao u Studiju M, a ove godine je bio u NS Time-u. Nadam se da ce sledece godine promeniti mesto, posto mi NS Time ne deluje kao najsrecnije resenje.

zanima me da li je neko od ljudi odavde bio na szigetu, i ako ima nekog ko jeste, ili je makar informisan, molio bih da podeli sa mnom informaciju o tome koliko unapred treba kupovati karte (konkretno, mislim na kartu za radiohead), da bih bio siguran da cu je kupiti.. e, da, i kako kupiti kartu odavde, ako je to uopste moguce

No, opet..

Dakle, ja bejah na Szigetu, u vise navrata. Dva puta sam otisla na jedan dan i karte uzela na kapiji, cena se krece oko 20 evra svake godine, nema onih gluposti kao na Exitu, danas 5, sutra 50 evra.. Karata i nije bilo u prodaji ranije, ne znam da li su to izmenili ove godine. Ne verujem, a i da jesu, sigurno ces uci i ako se tamo nacrtas par sati pre koncerta. Ne vidim zasto bi Radiohead bi popularniji od svih dosadasnjih izvodjaca, pa da karte planu tog dana u podne.. Ako planiras da ides na ceo fest (tumb up), postoji varijanta da karte rezervises na sajtu, po manjoj ceni no sto ce biti u avgustu, samo ostavis svoje podatke i dan ranije se pojavis u Budimpesti i preuzmes ih i tada platis. Jednostavno i super. To je oko 100 evra, uglavnom, i karta ti je obezbedjena. Ako se i ne pojavis, niko te nece juriti shtapom. Oni tad imaju opciju da je prodaju skuplje, a potraznje uvek ima. I neces uci ni na kakvu crnu listu  :-D.. Imas besplatno kamp mesto sa kartom za sve dane, to znas..

Ja htedoh da idem na Radiohead, takodje, ali mi se termin poklapa sa kampom.. Lepo se provedi..eh..

ove godine je karta za ceo sziget 120 eura sa kampom

novitet je to shto moze da se kupi karta bez kampa, pa se

onda sami snalazite za smeshtaj, a ta karta koshta 99 eura..

karte se mogu naruchiti online

http://www.sziget.hu/fesztival

pa kliknite na englesku zastavicu ako se ne snalazite s madjarskim..

loshe je to shto se do sada mogla karta rezervisati a platiti pri dolasku

na festival.. od ove godine, moze se samo kupiti (dakle, platiti) online

a kontam da za to treba ona inetnet kartica.. visa electron ili kako god..

dnevnih karata nema u slobodnoj prodaji

dakle, moci ce da se kupe samo na dan festivala a koshtaju 24 eura po danu..

toliko..