Jump to content

Featured Replies

Ne znam da li je jos neko od vas bio na Pepersima, ali moram da podelim sa vama utiske. Koncert je bio dobar, pesma po pesma, ali odradjen bez zamerki. Samo toliko hladno i distancirano da smo stvarno ostali uskraceni za jedan divan adrenalinski recharge koji bi nas drzao nedeljama kasnije. Kad se na sve to doda da smo putovali od Beograda do Indjije 2 i po sata kolima da bi odslusali sat i 20 minuta koncerta (realno muzike je bilo manje od sat vremena, jer su pravili velike pauze izmedju svake pesme), a vracali smo se nazad celih 6 sati! Samo 3 sata smo stajali zarobljeni na parkingu koji smo platili 500 dinara. Zao mi je bilo ljudi koji su peske krenuli po onom pljusku i blatu na vozove, buseve ili do kola koja su parkirali van parkinga. I tako stigoh kuci jutros u pola sest, dremnula do pola osam i sad pijem kafu i brojim minute do krenem kuci sa posla u pet, jer moj sef nije hteo da mi da pola slobodnog dana.  :maddd: Izgleda da mi nije bio dobar dan. Ali, toliko para za karte, pa benzin, pa hranu, parking, pice, a da sad pevusim vise kroz zube nesto sto sam tako zeljno iscekivala... :cryy: Ne krivim njih, 100% su organizatori nesto  :potty: pa su se ovi uzjogunili i odradili nas najhladnije. I odakle pravo da se koncert organizuje tamo gde ljudi ne mogu da dodju, a kad stignu bolje da ostanu, jer nema nazad. Ne razumem...Stvarno steta. Steta!  :(

Kako vam se čini ovaj koncert?  shtrumpf

Priznati autor filmske muzike Zoran Simjanović, održaće svoj solistički koncert u četvrtak, 5. jula, u okviru muzičkog programa Filmskog festivala Srbije, na otvorenoj sceni ispred Katoličke porte u Novom Sadu.

Simjanović potpisuje muziku za naslove kao što su „Nacionalna klasa“, „Maratonci trče počasni krug“, „Balkan ekspres“, „Otac na službenom putu“, „Sabirni centar“, „Tango argentino“, „Bure baruta“, „Tito i ja“ i brojni drugi.

Koncert Zorana Simjanovića pratiće akustični orkestar u kojem će se verovatni naći i njegovi prijatelji, Bora Dugić na fruli i Zoran Živković na violini, a publika će moći da uživa u poznatim temama kao što je muzika iz serije „Grlom u jagode“ ili čuvena tema iz filma „Nacionalna klasa“.

Da li neko zna kada je koncert Cubisma na trgu povodom dana vina od 28.6.-30.6.

Ne mogu nigde na netu da nadjem ista o tome

;D

Kako vam se čini ovaj koncert?  shtrumpf

Priznati autor filmske muzike Zoran Simjanović, održaće svoj solistički koncert u četvrtak, 5. jula, u okviru muzičkog programa Filmskog festivala Srbije, na otvorenoj sceni ispred Katoličke porte u Novom Sadu.

Simjanović potpisuje muziku za naslove kao što su „Nacionalna klasa“, „Maratonci trče počasni krug“, „Balkan ekspres“, „Otac na službenom putu“, „Sabirni centar“, „Tango argentino“, „Bure baruta“, „Tito i ja“ i brojni drugi.

Koncert Zorana Simjanovića pratiće akustični orkestar u kojem će se verovatni naći i njegovi prijatelji, Bora Dugić na fruli i Zoran Živković na violini, a publika će moći da uživa u poznatim temama kao što je muzika iz serije „Grlom u jagode“ ili čuvena tema iz filma „Nacionalna klasa“.

Meni se cini kao nesto sto se ne propusta...

On je radio i ono iz Petrijinog venca...

Jos da odrzi Voki Kostic pa da se rasplacem od srece...

:mrgreen:

Wild Rose, svi imaju iste utiske iz indjije cini mi se, a kako i ne bi....

eto ja sam imala srece :LOLLL: da stignem u bg vec u 15 do 5 ::crazy:

koncert zorana simjanovica nam se cini....hm, veoma zanimljivo :)