Jump to content

Featured Replies

jbg.. kad se exitu dig'o.. ego  :lol:

btw, ja sam se prijavila da radim kao "supervizorka za elektronsku identifikaciju posetilaca"

(u prevodu: ako dobijem posao, karta na prodaju za 5000 din)

U NS-u je od 2. do 4. juna Festival muzike sveta.

Izgleda da je njihovo poimanje "sveta"  Balkan + Nigerija + Gana + Velika Britanija, ali cak ni tako ne zvuci lose.

U svakom slučaju, 4. juna dolazi nam Boris Kovač.  clap.gif' alt=':clap:'>

Program: http://www.etnofest.com/program.html

Karta za jedan dan je 950, a za sva tri 2000 din....

Najnovija vest: Ako neko ?eli da volontira na Etno festu, mo?e da dobije upad za D? za sva tri dana. Posao bi bio "hosting", tj. bili biste "mama i tata" nekom od izvođača (ako se brzo javite, mo?ete čak i da birate kome)... Ako neko hoće, nek' se javi...  :party:

unapred se izvinjavam shto prostor koristim za oglashavanje:

prodajem 1 kartu za exit.. 4 dana.. 5000 dinara..

kontakt: PM

dobila sam pos'o  :lol:

• 3 weeks later...

Hej, Novosadisti,

gde da nađem karte za Stinga obzirom da ih u Beogradu vi?e nema (da budem precizan, ima za VIP lo?u ako nekog i to zanima) ?

Trebalo bi da ima još karata u Mungosu... To muzička prodavnica u Njegoševoj ulici, u centru grada. Kada sam tamo kupovao karte, pomenuli su da imaju i VIP.

P.S. Ako ne znaš koja je Njegoševa ulica: Kad stojiš ispred "katedrale" okrenut ka trgu, ta ulica ti je sa desne strane.

• 1 month later...

Jel ide neko na Radiohead??? I jel hoce da se druzi sa mnom??? :-D :-D :-D

Ja idem sam, zbog fleksibilnosti putovanja, a ako neko hoce dase nadjemo u Budimpesti pa da idemo nek pisheee! Ja sam jakooo finooo deteee  :-D 

za radiohead, obrati se poletarcu na PM posto znam da ide ali ne znam da li cita forum sad dok je tamo gde je gde god da je :-D

Jel ide neko na Radiohead??? I jel hoce da se druzi sa mnom??? :-D :-D :-D

Ja idem sam, zbog fleksibilnosti putovanja, a ako neko hoce dase nadjemo u Budimpesti pa da idemo nek pisheee! Ja sam jakooo finooo deteee? :-D?

potvrdjujem da je moj ujkica mile jako jako fino dete samo zna da popije nekad previshe pa ondak...

ma fin je...

clap.gif' alt=':clap:'>

e, ja necu na radiohead, ali je poletarac pricao o nekom stopu do budimpeste u cetvrtak, petak,  gde bi bilo mesta i za mene, a meni trebaaaaaa! tako, javite se, ocu ja do peste sa vama, da vas ispratim.  :dance:

A meni treba stop-partner za nazad tj. Budimpesta - Novi Sad... Pa, ako neko planira da stopira kuci, nek se javi.

ej Luka, a bogami i ostasli, meni neshto iskrslo, pa necu na radiohead u bp...uzivajte...!

A meni treba stop-partner za nazad tj. Budimpesta - Novi Sad... Pa, ako neko planira da stopira kuci, nek se javi.

ne preporucujem stop Budapest-NS

jednog dana Bojan i ja cemo napisati taj cuveni autostoperski podvig pa cesh videti zashto!

:cry22:

uh, marina, a ja sam nesto planirala da stopiram od peste do bg-a za nekih 6, 7, 8 ,9 dana...  :bang: briga me, ionako su slovaci hteli da mi naplate kaznu zbog pusenja u vozu... a jos sam i pitala da li smem i dobila dozvolu.  :maddd:

mogu tako i madjari, briga me!  :psuje:

• Author

hoce neko stopom 24/25. avgusta do Varne u Bugarskoj, ja bih na Testament, ali ima i Helloween i jos neki bend tako na tu foru.

?

nina, stop putem broj 5, samo 5, kao sto rece covek, do sred puta od budimpeste do segedina... onda na autoputu lako nadjes auto za segedin... onda u segedinu voz za suboticu ili topolu (bolje topolu - prolazi stari put za ns-bg) koji je jako jeftin, i onda stop... u suprotnom, proci ces kao marina i franzee, ili kao, gle cuda i pametnogposlebitkovnoggenerala, jelena, mile i ja.... (mozda nas vadi sto smo stopirali utroje odjednom, to je kao - teze) pozdrav, uzivaj u poljskoj

:-o pa zar si isao autoputem???

ali, ali... i mi se zaglavismo na autoputu u odlasku citavih pola sata, zar ti nije bilo dovoljno i zar ne nauci nesto?  :stupid: a, ako ste se vi vracali autoputem m5, ko je isao putem "samo 5"? pitam jer ne  znam koliko je uhodano. mada, stop solo i stop u troje ... trebalo bi da bude lako.  zvizhd

uzivam u poljskoj, neverovatno je lepo, skoro kao vishnjuvka  :pij:

hvala!

nije to tako jednostavno, problem je sto se put 'samo5' ukrsta mnogo puta s autoputem, i moras stalno da prelazis neke nadvoznjake, pa su nas neki lokalci savetovali da od nekog trenutka gde su nas oni odbacili krenemo autoputem (i to je bio dobar savet, stigli smo do segedina ocas posla), pa smo to i uradili... inace, samo nas troje smo stopirali, niko nije isao cisto peticom, vec smo mi kombinovali obe varijante..

stop u troje ... trebalo bi da bude lako.? zvizhd

ja od Motovuna do Rabca stigoh sa dve zagrepchanke skoro bez stopiranja, samo staju...verovatno je poenta u njih dve ;)

• 3 weeks later...
  • 1 month later...

Jarboli, subota 21.10., 21:30, klub Izba, Novi Sad. Ulaz slobodan!!!

Ide li neko? panonski?

isto vreme, route66, queen tribute, po rechima druga kome verujem jako su dobri, za 7 dana na istom mestu dzamirokvaj i pepersi tribjut...dan pre toga dbauizadjale iz prijedora, mnogo ih hvale, treba pogledati...

i tako...

:)