Jump to content

Featured Replies

Danas je pocela rezervacija karata za Pepperse na sajtu exit-a.

www.exitfest.org

Prvih 15.000 karata se prodaje po ceni od 1990din. Posle ce cena rasti, 2790, a na dan koncerta 3990din. Ko voli, nek' pozuri  ;D

Vidimo se tamo  :party:

tih 15 000 je bilo prodato danas u 1 kad sam otisla, puna entuzijazma, da ih kupim.  :cry22:

ima li neko kartu za exit da mi uzme jednu, dve karte za pepperse po 1600? pravicu mu tortu.  :shh:

sreca sreca radost....

ja rezervisala 3 karte za RHCP, po neverovatnoj ceni od 1590 din....

nije da sam bas njihov fan, ali sigurno vredi sve to videti i cuti....

pa, vidimo se drugari.....

• 2 months later...

Možda niste obavešteni, ali u Inđiji će četiri dana pre nastupa Pepersa svako veče biti neki koncerti.

22. i 23. juna je Motofest. Prve večeri svira Atomsko sklonište, a drugo Divlje jagode.

Sledeća dva dana je Scena Fest. Prve večeri nastupa Horkestar i Del Arno Bend, a druge Jarboli i Darkwood Dub. Ulaz je besplatan

Mislim da je vreme da upoznamo Inđiju. :party:

Je l` otvorenog tipa ili zatvorenog?

ps Je l` bio neko na Džipsije sinoć?

Kako je bilo?

22. i 23. juna je Motofest. Prve večeri svira Atomsko sklonište, a drugo Divlje jagode.

Sledeća dva dana je Scena Fest. Prve večeri nastupa Horkestar i Del Arno Bend, a druge Jarboli i Darkwood Dub. Ulaz je besplatan

zar je to sve?  :D pa, nećemo propustiti dž jarbole, svakako  :mah:

ja sam bila na Gipsy Kings-ima sinoc i mogu vam reci da je bilo onako...pa lepo.... prvo su kasnili vise od pola sata sa koncertom, onda su Pantersi i Kal poprilicno smorili u narednih sat vremena jer je ozvucenje bilo ocajno!!! sto se tice Kingsa oni su bili odlicni zaista, predivno je sve to zvucalo samo sto su svirali svega sat ipo vremena i posle izasli na bis i odsvirali jednu jedinu pesmu  :bang: eto zato je bilo onako... u svakom slucaju kratko ali slatko!

:music: bejah na Dzipsijima... sem sto su kasnili dobranih saaat vremena i sto su im "predgrupe" bili nasi domaci cigu-ligusi (koje kao da su pokupili iz shabacke shatre), Kingsi su bili fenomenalni... digli su na noge celu Arenu, svi su pevali, djuskali, silazilo se na parter ko nije vec bio dole... ma vesele face i stare i mlade :)

stvarno sviraju  muziku za sva vremena.

samo imam primedbu na samu halu... zvuk se rasipao, pa oni gore nisu bas culi najbolje kako svira 5 gitara kao da su jedna...al ostalo, nema zamerki  ;D jos kad se zalije pivoom...uf. :pivoooo:

ME SO HAPPY!!!

:LOLLL:

Koncert: Bryan Adams, 30.6.2007., Budimpesta

Na trgu heroja, besplatno...

aj, jes da je njegovo vreme proshlo, ali besplatno je i trg heroja je i... :D

Ja bi ishla ali morala bi ovih dana juriti vizu... dodushe ako je spisak papira isti kao i proshle godine ondak imam sve papire... pa treba samo da odem do Subotice...

;D

moj savet... RADI TO PREKO AGENCIJE!!!

ima ona jedna ovde u ns kod Zepter zgrade kad se ide iz Zmaj Jovine, oni idu po madjarske vize i ne naplacuju mnogo. samo treba nekih max nedelju dana ranije predati papire.

ja sam se dobrano pomucila da dobijem vizu, 2 dana cekicanja ispred ambasade, vracali me po papire... naravno uvek nesto fali, a izgubljenog vremena i zivaca....joj. :death:

sad samo sa agencijom, dacu 150 dinara ili koliko vec treba, samo da izbegnem to cimanje.

:102:

ta agencija je ustvari udruzenje madjarske manjine, nalazi se u mileticevoj ulici (valjda prvi pasaz iz zmaj jovine),

uplatis 100 din. na ziro racun, predas dokumenta i za ravno 7 dana odes po vizu.

lagano i bez cimanja...

Možda niste obavešteni, ali u Inđiji će četiri dana pre nastupa Pepersa svako veče biti neki koncerti.

Mislim da je vreme da upoznamo Inđiju. :party:

Jel ide neko na jarbole i darkvude??? Meni treba drustvo, niko nece sa mnom :)

Ja dobro dete :)

A znate li nešto o ovome ?

Koga mrzi da klikće : Rundek, Vroom, DLM, Blockout i još svašta sad u subotu na Rzaavu u Arilju. Međutim, po nekim drugim informacijama (plakati u Ivanjici) svirka je i u subotu i u nedelju. Je l zna neko koja informacija je friškija ? I oće li se vreme smilovati ?

Ja i cimerke bi baš furali tamo, sa sve šatorom. A vi ?

Jel ide neko na jarbole i darkvude??? Meni treba drustvo, niko nece sa mnom :)

Ja dobro dete :)

Ja idem :) Kao i još nekoliko ljudi odavde koje znam :) Možemo zajedno, naravno  flowers::

hej,drugari,

mi bili u arilju sa sve satorom i Vijetnamcem iz Australije...bilo je ludilo, prilicno je haoticna organizacija bila al vredelo je..vratili smo se sa muzicarima busom hehe  :king:

a Jarboli i Darkvudi..paaa ja sam iz Indjije ...sta reci ;)

nedelja Horkestar i DAB, yeees??

ako svrcete javite se..zivim u centru  :spot:

Ivana

064 2480685

:mah:

Mario dragi hoces na Adamsa?

Sasvim moguće, al daleko mi to još da bih planirao...

ok kad se razmislis ti mi javi jer bo mi nesto dunulo da idem , pa ako ces da mi pravis drustvo mozda i odem  :banana: