Jump to content

Featured Replies

Posted

Hej dobri ljudi ! Zanimam me jedna stvar; Imam dva pasosa(Srb i HR) i trebao bih ici u Ukrajinu ,jedino me interesuje da li se moze odvijati ovim redom!?

Nasima na izlazu srpski,a u ulazak u Madjarsku Hrvatski,a i na izlazu isto hr, a na Ukrajinskoj granici onda srpski? :)

Uvek sam putovao prvo srpski pa samo hrvatski ali to je ipak zapadna Evropa!

Da li mogu da svrljam tako ili ne....please.....help...sos...sos....:(

Hvala unapred.........i ko zna nek vristi! 

:bag:

• Author

ma nabavio sam vaucer kod cika mome :) nego mene interesuje da li moze jedna deonica puta da se prelazi hrvatskim,a druga srpskim pasosem! Malo jedan malo drugi...he he he...nista drugo....Hvala :):ang:

• Author

he he he...ok....Imam rodjaka dosta po Sidneju i nisam bio od 2000 god ali doci tamo radi cascavanja je izazov...he he he he...vidimo se na  :pivoooo:

Mozes. Kao ja kad sam isla za Siriju... Do Sirije sa hr, a onda sa srpskim. Mada, nije to WE...

• Author

Ma ako i ne budi dali...naci ce se neki nacin...vaucer i karta su vec u dzepu i  fiiiiuuuu...hvala ljudi :)

:kamp: na granici pa dok ne puste...hehehehe

Evo, upravo sam isprobao tu varijantu sa Ukrajinom, samo sto sam prolazio kroz Rumuniju u odlasku i Madjarsku u povratku. Nije bilo problema, osim manjeg cimanja na ulasku u Ukrajinu iz Rumunije-policajka se trazila rumunski pecak u srpskom pasosu, a onda sam joj pokazao hrvatski i na sto je ona reagovala sa cudjenjem (Ukrajincima je zabranjeno posedovanje dva pasosa) i povela me do policijske kucice i onda smo razjasnili o cemu se radi. U povratku nije bilo problema...