Jump to content

Featured Replies

Posted

Izvinjavam se ako postoji neka sl. tema, ali mi je hitno za sutra pa nemam bas vremena za pregledanje ....

Gde moze u Beogradu da se razapne sator i da se bezbedno prespava, a da te ne cima policija i slicno ... Na jedno vece :kamp:

viđala sam kampere i na autokomandi, na onoj livadici kod podzemnog prolaza gde počinje ustanička, između ustaničke i autoputa. mada mislim da vazduh nije baš najčistiji  :o

dolaze u obzir i šume tipa banjička, zvezdarska itd, ali ne garantujem za prisustvo tj. odsustvo narkomana i manijaka :) no pretpostavljam da nećeš sama u šator u sred beograda pa onda to i ne mora da bude problem :) verovatno je ratno ostrvo najbolji izbor, ako se opremite vodom i autanom :)

ne znam da li na adi ili adi međici može da se razapne šator, nisam nikad videla, da li neko zna?

Iz licnog iskustva mogu da ti kazem da je Kosutnjak 100% bezbedna varijanta za takve akcije! Bar sa policijom i slicnim cimanjem nikad nisam imala problema  :)

Svake godine cak i izvidjaci organizuju svoja kampovanja tamo.

Ne znam kakva je prilika u pitanju, ali ako je u pitanju neka avantura, verovatno je Veliko ratno ostrvo bolja opcija, ali ako je nuzda u pitanju i treba ti bezbedno mesto, onda je to Kosutnjak! U blizini kuce Velikog brata ima zgodna poljanica gde mozes da dignes sator. Dovoljno je zavuceno da te niko ne smara, a dovoljno je blizu civilizacije, za svaki slucaj!

Za koju god varijantu da se odlucis, nadam se da ce ispasti kako treba jer nema niceg lepseg od budjenja u satoru  :kamp: !

• Author

O hvala ljudi, nije za mene, dolaze mi 4 ortaka iz Ceske, u prolazu su, a nemam gde da ih smestim, a oni su raspolozeni za kampovanje .... Nego sam se cimala zbog policije ili slicno, ali Kosutnjak je sasvim OK :kamp:

I znam kakav je osecaj u satoru, mmmmmmmm i ja jedva cekam :party:

hmmmm nikad se nisam neprijatno budila u satoru! :)

zar upravo prvi zraci sunca i nisu najlepsi!

Tashana, sta god da izaberu, nadam se da nece imati nikakvis problema, ali se isto tako nadam i da nasa suma nece imati problema :) 

S obzirom da to nije prostor uredjen za kampovanje, nadam se da su tvoji prijatelji iz Ceske spremni da vode racuna o vatri i sl. stvarima.

Nek su dobrodosli i mirna im noc pod satorom!

• 2 weeks later...

imate Auto kamp u zemunu tamo moze satore i imaju i sobe i restoran tusevi WC i moze isto kolima tamo jasam bio tamo i super je ali se placa neznam koliko posto sam ja bio preko neke organizacije koja je sve placala.