Jump to content

Featured Replies

Evo jos jedne "spore" kojoj cak tesko ide i otvaranje a kamoli skidanje. Slika naravno:) Dakle ja sam za sada u varijanti da sam u petak i subotu u BGu (ako bi ljubazni domacini ne otkazu), pa te molim da mi narezes to sto imas, ja cu se debelo nacekati da ispucam film na onoj mojoj analognoj starudiji i da vidim sta sam ja snimila, a i da ostali vide naravno.

U petak cu verovatno malo bazati po prijestonici, a u subotu planiram pohod na sajam knjiga, pa ti kazi kada ti pase da se vidimo. U nedelju bih morala stici kuci po nekog pridvecerja, buduci da mi kasno popodne stizu neke Svedjanke.

Za one koji jos nisu videli, moje slike mozete pogledati u nasoj galeriji:

https://www.klubputnika.org/foto/

Majo, ti s obzirom na dial up, ponesi neki disk ili flash pa cu ti ih kopirati u petak (ovim imas i potvrdu da te domacini ne otkazuju ;) )

Multiple radovanje s moje strane!

Cak ti oprastam i sto mi se obracas sa Majo  :D

slike su super,mi cemo nase postaviti kad ih prebacimo na komp.

sto se livadarenja tice bilo ja super uopste nisam znao da postoje onako lepa mesta koja su nam toliko blizu (ivana je znala).

eh,da...rakija je bila odlicna.

ima 1002 slike u celoj toj kategoriji, ili u celoj foto-galeriji, ne u tom jednom albumu, i kad dodjes do kraja albuma klikom na next odlazis na prvu sliku u sledecem albumu... nemam pojma zasto je tako napravljeno al jeste :)

Ja i jesam predvideo da album stoji u akcijama, samo je trenutno jos "temporary", valjda ce ga neko od admina odobriti i staviti pod "akcije kluba" :)

• 3 months later...

Buduci da se vreme naglo prolepsalo, mogli bi da pocnemo da planiramo drugo tradicionalno livadarenje KPS-a. Ima li nekih konstruktivnih predloga? Moze izgledati kao da je rano, ali i proslog puta su pripreme poprilicno trajale, tako da mislim da nikad nije rano da se pocne sa planiranjem.

livadarenje ide u jesen... u prolece ide nesto drugo... stpljenja

:hihi:

4. tradicionalno nocno planinarenje ili se sprema novo iznenadjenje iz kuhinje KPS-a? :)

A zasto livadarenje ne bi moglo u prolece, kad livade ozelene?

Nije pod mus, samo pitam...

Kakvo vreme propada! A svi oko mene rade ili uce (sto iznosi pitanje o mojoj odgovornosti na sto  :eat:), pa ako slucajno ima i nekoliko zainteresovanih za pred-prolecno livadarenje (daleko je april ili maj), i ako neko moze da predvidja vreme bar nedelju dana unapred, hej-hej, sta cekamo?

Citas mi misli ( vezano za ucenje i rad )  ;D  Ne znam bas za livadarenje, jeste lepo ovih dana vreme, al februar je ipak zimski mesec, cujem da i sneg najavljuju :-\ Pritom, kao sto rekose, to se sprema za jesen...

Ja planiram da vam se pridruzim na 4. tradicionalnom planinarenju, kad god ono bilo, a sto se necega blizeg tice, meni i mart odgovara ako je neko raspolozen da se nesto organizuje :)