Jump to content

Featured Replies

Auh  :shockkk:  a za grupe je popust ostao, samo ti treba 6 ljudi najmanje u grupi...  meni malopre sestra rece da je pre par dana na zeleznickoj stanici u Beogradu videla neki pano tj reklamu za euro 26 i da pise 75% popusta za zeleznicu...  :? e sad ne drzite me za rec, ja dok to ne vidim svojim ocima ne zelim da potvrdjujem :)  mada cisto sumnjam da je ona dobro videla :)  svraticu ovih dana i pogledati

hmmmm, ja je nisam video kada sam vadio moju, a to je bilo pre mesec dana... Nije lose imati je ako cesto putujete vozom...

Marko86 taj popust od 75% se odnosi na cenu pravljenja kartice koje izdaju Zeleznice Srbije. 75% je popust za izradu SRBPLUS-a a mislim da je 70% popust na izradu RAILPLU-a, u prevodu to su iste cene o kojima sam pisao u prethodnom postu 150 dinara i 500 dinara-SRBPLUS i RAILPLUS ukoliko vec posedujes EURO26, ISIC ili ETC.

Bee beep ta kartica se vise ne izdaje, sad se izdaje samo RAILPLUS gore pomenuti koji nije vise plastificiran nego obican papir na koju ti nalepe sliku i ubace u providnu zastitnu plastiku. Pricam na osnovu iskustva jer istu i posedujem.:)

Kao za LK ali moze i veca, tetkica na salteru fotografiju makazama upodobi na optimalnu velicinu.. clap.gif' alt=':clap:'>

Samo napomena, ali proverite za svaki slucaj - znaci, slika je velicine kao za staru licnu kartu, ne za ovu novu