Jump to content

Featured Replies

• Author

Hm, mislim da si nepravedno skeptican. Ovaj izum je udoban kao i svaka lezaljka, a kad se spakuje, nije veci od tvoje letnje vrece za spavanje  :-P

Zapravo, da imam priliku, pruzio bi sansu ovome, i zato ko god da vidi ovo negde, javljajte...

:mrgreen:

On 5/14/2006 at 9:53 PM, bokonon said:

? Pravo da ti ka?em, meni deluje prilično neudobno, a i čini mi se da ba? ne ?titi od vetra... ja bih ipak radije u pravi ?ator :)

:LOLLL:  bas bi bilo zanimljivo spavati u ovome na vetru    :LOLLL:

• Author

Zamisli tornado, pa ti nece biti dobro ni u satoru  :-D

Uostalom, ne bih eksperimentisao da idem da kampujem po vetru i kisi na rasedu i klizishtu na obodu aktivnog vulkana koji kashljuca, i tako ...  :lol:

Elem,salu na stranu, ja sam stvarno rad da probam to, a od kise garantovano stiti...

:mrgreen:

• 3 weeks later...

E da znas da smo bas Marina i ja gledili neku emisiju na National Geographicu, ekspedicija u prasumu Nikaragve, i ljudi bas spavali u lezaljka-satorima!!! Super izgleda, i kad pomislis da te na takvom mestu stiti od svakakvih gmizucih stvorenja i vlazne zemlje, ipak mi to nadjacava problem vetra  :wink:

• 3 years later...

A što ne naručiš kad ga baš toliko želiš? Na linku koji si objavio postoji mogućnost naručivanja. Pa nam prenesi kako ti se pokazao u praksi :)

• 2 weeks later...

Mi smo u vojsci koristili tu vrstu satora. Zvali smo ih Tarzanova kucica. 

Prednost:  brzo postavljanje, pakovanje i tezina.

Mane:  spavanje samo na ledjima, samo za jednu osobu su (znaci devojka spava sama),

hladnije nego u normalnom satoru i jedna od najsmesnijih ali i najvaznijih mana

je da ne mozes da ga koristis ako na mestu gde zelis da prespavas nemas dva

lepa drveta da ga zakacis.

• 10 months later...

Nesto poslednjih dana smekam ovu opciju sa lezaljkama, sto zbog manje tezine i zauzimanja manjeg prostora u rancu to i zbog izbegavanja lezanja na zemlji.

Posto imam problema sa ledjima zanima me koliko je udobno spavati u ovome vise dana za redom?

Logicno je da je ovo hladnije nego sator ali da li je neko ovo koristio u kombinaciji sa onom termoizolacionom folijom "svemirskim cebetom"?

S obzirom na cijenu koja je visoka i precjenjena navodi me nešto da razmislim o krađi kao najboljem načinu kupovine  :evil:

Pa imas vise opcija za to:

1. Usetas u goru i kazes: "uh, sad sam vido' Mont Everest tu iza coska". Dok oni istrcavaju ti lepo pokupis sta ti treba.

2. Bazajuci rano izjutra sumom ugledas jedan primerak i lepo ga uberes sa drveca. Ne zaboravi da onesposobis i istreses sadrzaj.

3. i najbolja! Zamolis baba-tetku da ti nastrika jedan.

Salu na stranu, gledajuci po netu zakljucio sam da je cena tu negde i da mi se ne isplati previse da narucujem, a polovnih bas i nema. Ako ti nadjes jeftinije, javi.

• 1 year later...

Hej ima i kod nas u zemlji ja sam kupio tu visecu mrezu za lezanje - hammock

preko interneta sam nasao

meni su super devojka i ja uzivamo, bio sam nasao prvo neku na bubljaku pa je pukla ali ove dve od te firme su super stvarno...mislim vidi se da je radjena kvalitetno od kvalitetnog kanapa...i dobio sam i kanap odma u kompletu onaj sto ide za vezivanje pa se nisam cimao puno to vezivanje ume da smara :)