Jump to content

Featured Replies

Posted

Hej ljudi...potrebna mi je mala pomoc!

Da li sa finskom vizom mogu uci u Svedsku?

nemam bas iskustva sa organizovanjem putovanja i viza u sopstvenoj reziji..

bog blagoslovio agencije ;)

hvala na odgovoru! :)

mozes naravno.samo navedi sledeci put da li ides drumskim putem il avionom.

drumskim neces ni primetiti kad si usao u swedsku :)

Svedska zna da cesto kontrolise granice ,pogotovo sa juzne strane,licno sam sa njima barem 5 puta vodio pregovore gde cu i kod koga idem ;).Sacekaju te sa broda ili na mostu pa te nesto priupitaju ;).Znaju da kontrolisu i brodove koji dolaze iz Finske,tako da velika verovatnoca da ces primetiti kad udjes u Sverige ;)

Svedska zna da cesto kontrolise granice ,pogotovo sa juzne strane,licno sam sa njima barem 5 puta vodio pregovore gde cu i kod koga idem ;).Sacekaju te sa broda ili na mostu pa te nesto priupitaju ;).Znaju da kontrolisu i brodove koji dolaze iz Finske,tako da velika verovatnoca da ces primetiti kad udjes u Sverige ;)

Ja usla iz Finske , nikakav problem , ali priupitali za povratnu kartu koju im dadoh na uvid .To je sve

ups, lupam upravo se setila da su mi povratnu trazili kad  sam usla u Svedsku najpre iz Srbije.Pa otisla u Finsku.A iz Finske u Svedsku me niko nigde priupitao nista nije :)

• 2 weeks later...

Ulazio sam u Svedsku bas sa juzne strane, nigde nikoga... :) Doduse, isao sam vozom.

A izmedju Finske i Svedske idu neki jako jeftini trajekti, na kojima se prodaje alkohol, po znatno nizim cenama nego bilo gde u Svedskoj, pa su krcati Svedskim ljubiteljima alkohola...