Jump to content

Featured Replies

• Author

Odbijeni? Odbijeni za šta? :)

Jest, taj tekst jeste malo negativan, odavno već planiram da ga napišem ponovo. Inače, nemate pojma koliko idiotskih mejlova stiže na adresu sajta... U svakom slučaju, promenićemo.

Боље објави мејлове да се људи увере а и ми да се забавимо :D

• 1 year later...

I meni je ova tema danas popodne "zapala" za oko ali me je BRAKER preduhitrio sa pitanjem. Eto, pridruzili smo se akciji NAPISI KOMENTAR.

• 2 years later...

Pozdrav putnicima namernicima.Od zadnjeg postovanja je proslo skoro 2,5 godina.Steta.  :? Ova mala lepa zajednica mi se toliko svidela i zabavila,da sam stvarno bio samo konzument.Posle citanja raznih putopisa i komentara, pozeleo sam i nesto sam da napisem.Ne znam da li postoje slicni sajtovi (jer nisam istrazivao po Netu),ali ovaj me je odusevio.Volim forume,kao sto je ovaj,ne kome se sve desava spontano,opusteno.Mnogo korisnih informacija sam ovde procitao,naucio i kao sto rekoh,lepose zabavio.  clap.gif' alt=':clap:'>  Ideja sa dodatnim komentarima je stvarno dobra ideja.Putnici namernici lepo i prijatno putujte i sa nama podelite vase dozivljaje.Pozdrav svima iz Kragujevca. Ziveli i preziveli.  :dance:

Za sve ove godine mog "života" na forumu, ne mogu da verujem da nisam video ovu temu :)

Sećam se večeri kada me je Behemot pozvao: "Jesi li bio na sajtu? Jesi li video koliko je ljudi pohvalilo naš tekst". Tada sam želeo da što pre stignem kući i pogledam o čemu se radi. Pročitao sam komentare, zadihao se kao posle trčanja, osetio da gorim, a onda po ko zna koji put pročitao tekst koji smo napisali, ne verujući da se ljudima to zaista dopalo toliko. Druga stvar što smo mislili da tekst nikada neće biti objavljen :P ali je zaista bio divan osećaj, i sve te reakcije su obojicu podstakle da razmislimo ozbiljnije o budućim tekstovima.

Do tog trenutka, a mislim da mogu da kažem u ime obojice, bili smo pasivni posmatrači. Od tada, s vremena na vreme, pohvalimo tekst koji nam se zaista svidi.