Jump to content

Featured Replies

Posted

veoma rado bih fotokopirao-jeftino kupio-menjao se za nesto blesavo

LP Turska i LP Sirija (Liban)

ako ima zainteresovanih...

pemesirajte me

sinisa

Trebalo je malo procesljati forum  ;) mislim da ce ti koristiti informacije na

www.klubputnika.org/forum/index.php?topic=1720.0

Imam ja LP za Tursku, doduse izdanje iz 2001. Ako ti odgovara, mogu da ti dam da iskopiras (posto LP i ostale vodice niti prodajem niti menjam za bilo sta drugo - to mi je omiljena literatura:-).

• 2 weeks later...

Ja imam Siriju iz 1999., bila sam tamo 2003. i sve informacije su bile i dalje validne, Tursku iz 2001. i Bliski Istok iz 2000. Sve ti mogu dati na kopiranje, buduci da planiram dogodine ponovno putovanje u te krajeve. Inece sam u Novom Sadu, ako ti to nesto znaci...

Maja

Sdugonjicu, nosti "kupus" fotokopiranih listova na putovanje uopste nije prakticno! Svaki cas ti treba neka informacija iz vodica, pa zamisli na sta ce to liciti posle par dana. A LP za Tursku ima preko 660 strana, pa ti vidi!

Jeste jeftinije fotokopirati nego kupiti, ali ti original vodic ostaje kao uspomena u licnoj biblioteci. Moj predlog je da narucis on line direktno od LPa, u zavisnosti od destinacije cene su 20-30 € + postarina oko 7€ i stize za oko nedelju dana.

Sdugonjicu, nosti "kupus" fotokopiranih listova na putovanje uopste nije prakticno! Svaki cas ti treba neka informacija iz vodica, pa zamisli na sta ce to liciti posle par dana. A LP za Tursku ima preko 660 strana, pa ti vidi!

Jeste jeftinije fotokopirati nego kupiti, ali ti original vodic ostaje kao uspomena u licnoj biblioteci. Moj predlog je da narucis on line direktno od LPa, u zavisnosti od destinacije cene su 20-30 € + postarina oko 7€ i stize za oko nedelju dana.

Ili bolje da kupi ovde u Mamutu. Ima stvarno ogroman izbor i cini mi se da je jeftinije nego da narucuje preko neta.

Moja iskustva govore da je najveci izbor LP (a i ostalih) vodica u IPS knjizari, na kraju Knez Mihailove ulice (gde je nekada bio British councile). U poslednje vreme sam cak primetio i da su im cene LP-a povoljnije nego na drugim mestima. I, s` vremena na vreme na jednoj polici su im vodici na snizenjima, koja idu i do 20%. Dakle, ako hocete da bas u Beogradu kupite vodic, skoncentrisite se na Knez Mihailovu. Krenite od Mamuta, nastavite u podrumu Beoizloga, sledeci korak je Plato, pa knjizara Akademija preko puta. Obilazak zavrsite u pomenutom IPS-u, na kraju ulice. I, obavezno uporedite cene - znaju da variraju.

I jos jedna stvar. Uvek je na Sajmu knjiga (koji se odrzava uskoro) bio popust kod cena vodica, cak i na nova izdanja. A, svaka od ovih knjizara uvek ima svoj stand. Dakle, kome nije zurba, neka baci oko na vodice i tokom trajanja Sajma knjiga.