Jump to content

Featured Replies

Posted

Najjeftinije moguce varijante me interesuju. I ako moze informacija sta mi sve treba od dokumenata sa madjarski sengen. Ajd pomagajte.

Najjeftinija varijanta je autostop, naravno. Za ostale mogucnosti upotrebi opciju "search" na forumu.

Sto se tice vize, imas sve objasnjeno na delu sajta koji se bavi vizama, a imas i podforum "vize" koji ima posebnu temu "viza za madjarsku".

Nema potrebe da dupliramo informacije ovde, kad one vec postoje na drugim mestima na sajtu.  :mah:

• Author

Manje bi kuckao da si mi dao neke osnovne informacije, manje bi se mucio.

Do Budimpeste, povratna vozna karta je 21e, cini mi se. Od Budimpeste do Beca low coster orahgeways, povratna karta oko 12 eura. A sto se tice vadjenja vize u subotickom konzulatu, velika je zabluda jer pojedini misle da u njemu mogu aplicirati samo Vojvodjani, bukvalno svi stanovnici Srbije mogu to uraditi, mozda korisna informacija za madj. sengen, inace mislim da tu moze da se prodje i bez pozivnog pisma, ali prihvataj i internet rezervacije.

ranije, sasvim pouzdano, mi iz beograda nismo mogli da vadimo madjarsku vizu u subotici, vracali su ljude. ne znam da li se u medjuvremenu nesto promenilo, i ne znam da li to mozda zavisi od dobre volje zaposlenih tamo. od kada je tvoja informacija i koliko je zvanicna, da stavimo na sajt ako je 100% provereno?

. Od Budimpeste do Beca low coster orahgeways, povratna karta oko 12 eura.

ovo je voz predpostavljam? ima li sajt neki sa redom voznje?

a najjefitinije direktno iz bg (ns) do beca, zna li neko?

ja sam pre mesec iso wien special ili kako se vec zove oko 70e vazi dva meseca mozes da sidjes -de oces -udjes de oces- izmedju bg i beca. preseda se u pesti mada su mi rekli da ne

• 1 month later...

Isao bih krajem oktobra za Budimpestu i Bec, na 4-5 dana. Planiram da trazim madjarski sengen na rezervaciju hostela i povratnu kartu za voz. Ima neko skorijih iskustava? Je l' uspeva to kod njih? Koliko u praksi traje obrada zahteva za vizu? Je l'guzva kod Madjara? Posle bih naravno otkazao rezervacije i trazio smestaj preko HCa. Rezervisao bih neki hostel u Budimpesti na 4 dana. Koji preporucujete za to? Koliko kosta rezervacija?