Jump to content

Featured Replies

U ime danasnje mladezi moram naglasiti da ima i nas sto vole da putuju, stopiraju, istrazuju. Ako zelis uvek moze, manje konfora ali zato veca zabava.  :kamp:

• 4 weeks later...

Uzmi od Đorđa Čomića knjigu Teorija kružnog kretanja. Koristio je poprilicnu kolicinu literature iz psihologije i sociologije pri izradi knjige, pa verujem da ce ti pomoci...

Ja licno mislim da vecina ljudi odavde nikuda ne ide jer nemaju naviku da putuju. Jednostavno nemaju razvijene potrabe za tako necim. Cak i kada imaju novca oni ga potrose na alkohol ili drogu. Tako je barem u kraju u kome ja zivim. Cak i ako im se objasni da im je potrebno svega par hiljada dinara koje bi i tako i tako potrosili negde u kraju na bilo sta, oni ipak izaberu da ostanu umesto da odu.

Nedostatak avanturistickog duha.

Jedan drugar bi isao ali da mu ti sve to finansiski organizujes.

Drugi bi isao ali on bi u hotel, nikako stop i spavanje na zeleznickoj...

Sa trecim sam se nesto dogovarao ali je on kupio sebi jaknu od 100 e pa nije vise imao za put...

Cetvrti bi isao ali nema para ni do valjeva ( 300 din beovoz tamo i nazad ) i kad ima 300 on kupi sebi cigare i pivo i nesto da jede.

Peti ima para da ide de oces ali radi 12 sati dnevno svaki dan. Pa nemoze nikad da ide negde.

Sesta ima bolesnu majku pa nemoze da je ostavi duze samu.

Osmom ortaku se nigde ne ide. 

pa valjda je izdato vise od milion novih pasosa, a jos uvek se racunaju i stari, znaci, da kazemo 1.2 miliona pasosa, od 7.5  miliona ljudi... ipak malo vise od 11% ali sam i ja cuo tu informaciju negde, ali davno, pa je tada mozda i bila tacna.