Jump to content

Featured Replies

Posted

Грчка јул, август....ко је заинтересован а женског пола нек се јави.Договор могућ бус или авион ....

Ukoliko sam dobro videla, aranzmani za Glifadu i Lutraki u drugoj polovini avgusta su od 20-30.08., aranzmani su sa avionskim prevozom i polupansion, trenuto su last minute ponude oko 600e zavisno od hotela. Pored toga, treba racunati jos oko 100e za fakultativne izlete jer su jako interesantni Atina, Korintski kanal, Peloponez, Herin hram... ako ti odgovara mozemo se dogovoriti konkretnije. Obicno cekam last minute ponude, pogotovu ove godine zbog neizvesne situacije sa kovidom.

• Author

Ћао,не нисам...још?

Одговор за та на,на...па ако имаш неку варијснту предлог најбоље период 10-10.8. до 20.8.јави се,поздрав

Ћао ,јави се за диговир Грчка,ако си заиста заинтетесивана,позз

Ћао Саро нисам још...ако си заинтересоцана јави се,позз

Cao devojke, i ja sam za Grcku, najbolje u avgustu, nemam konkretno mesto tako da sam raspoložena za razne opcije ?

On 7/10/2021 at 8:13 PM, Mina71 said:

Ћао,не нисам...још?

Одговор за та на,на...па ако имаш неку варијснту предлог најбоље период 10-10.8. до 20.8.јави се,поздрав

Ћао ,јави се за диговир Грчка,ако си заиста заинтетесивана,позз

Ћао Саро нисам још...ако си заинтересоцана јави се,позз

• Author
18 hours ago, Ta-ta-na said:

Ćao Mina!

Da li ti je možda opcija neko ostrvo npr. Skijatos ili možda Turska? Pozdrav

Да,Скијатос има 310 е свионом од 16.7. или 17.7.

Може и бус свеједно....Турска исто била већ ал ок пусти мејл пс се можемо договорити

[email protected] eto pa se javi

• Author

Скијатос је од 15.7. касноооо....августа од 10.8.моџе Скијатос како год...дала ти мелј па се јави ако будеш хтела

Ћаооо,може од [email protected]

Ћао Кате или Кејт може од 10.8. viktorijasikret1gmail.com

Ja sam zainteresovana. Ako ima jos drustva, meni jos bolje. Da li imas neki konkretan aranzman?

• Author
On 7/14/2021 at 5:52 PM, cindy said:

Ja sam zainteresovana. Ako ima jos drustva, meni jos bolje. Da li imas neki konkretan aranzman?

Ћао,не желим више друштва...ако ди млађа мислим ок...јессм зс излет одмор плсжс море ...имаш мејл [email protected]  pa se javi

тастатура брже куцам...јсви се па....можемо де договорити

• Author

Ћао,мејл [email protected] јави се па да видимо да,ли можемо да се договоримо.

Just now, Mina71 said:

Јао, мејл спартаспарта387@гмаил.цом јави се па да видимо да, ли можемо да се договоримо.

Одговор за путницу 71

Just now, Mina71 said:

Ћао, мејл [email protected] јави се па да видимо да, ли можемо да се договоримо.

Одговор за путницу 71

[email protected] putnica71 javi se pa da vidimo

• Author

Ћао Синфи ако ниси још нашла сапутницу мелј спартаспарта387@ гмаил.цом  ...Сви би а нико ништа...чак ми се неке особе жалиле да су их идпалили.Ако желиш заиста јави се

Just now, Mina71 said:

Ћао Синди ако ниси још нашла сапутницу мелј спартаспарта387@ гмаил.цом  ...Сви би а нико ништа...чак ми се неке особе жалиле да су их испалили.Ако желиш заиста јави се