Jump to content

Featured Replies

Posted

ukoliko ovih dana planirate polaske sa beogradske autobuske stanice, a vrlo vam je bitno da stignete negde na vreme, evo šta mi se upravo desilo. autobus za novi sad je kasnio sat vremena, a za to vreme nije bilo nijednog drugog polaska za ns. zbog čega? zbog toga što su se svi autobusi zaglavili u gradskoj gužvi.  :? kada je moj bus napokon stigao, ljubazni vozač (na pola puta između leslija nilsena i borisa tadića) nam je objasnio da su se preko sat vremena probijali od autokomande do buske stanice. ali, to nije sve, jer je sada trebalo izaći sa stanice i iz beograda i dočepati se autoputa. od stana u beogradu do odredišta u novom sadu trebalo mi je tačno 4 sata i 10 minuta, umesto uobičajena 2, 2-5 sata. zato, izbegavajte špic i dajte sebi lufta ako vam je bitno tačno vreme.

Odnosno, da generalizujemo : ukoliko osećate kakvo takvo poštovanje prema sopstvenom vremenu - izbegavajte Beograd u širokom luku, makar danju. I sklanjajte svoj život iz njega čim vam se pruži prilika.

A meni oprostite na sitnom izlivu mržnje i prezira na mestu koje nije predviđeno za to. Trudiću se da se ne ponovi.

Dodatno upozorenje : srpska vlada najavljuje da će uvoz automobila pojeftiniti u narednim mesecima. Ako stvarno bude tako, očekujte još goru inhibiciju svakog pokušaja kretanja kroz taj grad.

oce za 10%....

izbegavajte i bus valjevo-ns u 10,45.jednom se pokvario u koceljevi i morali smo dalje da idemo stop-bus kombinacijama,a kad smo pitali konduktera da nam vrati pare rekao nam je da to moramo uciniti u kancelariji preduzeca na novoj buskoj stanici u ns-u.kad smo tamo otisli nisu hteli da nam daju pare,kazu trebali smo uzeti od konduktera (koji nas je kao i ceo bus u sustini zavrnuo)-debeli ljakse sa natapiranom kosom.tu je naravno pocela velika rasprava o tome i na kraju je neka kobila od direktorke zvala obezbedjenje da nas isprati do izlaza.jednom kad sam isao za valjevo video sam taj isti bus kako oko 11,20 stoji pokvaren opet u koceljevi sto znaci da ga jos nisu povukli iz voznog parka....tako da,cuvajte se...

e srbijo zemljo konja i magaraca.....ili sto bi sava rekao (ne sveti vec onaj iz kikinde) na k.....te nabijem.

naravno izvinite na mom malom izlivu mrznje... ;D

• 2 weeks later...

Mada i vozovi kasne... :)

Idite pesaka, bar cete sigurno stici u jednom trenutku...