Jump to content

Featured Replies

Posted

Da li ima zainteresovana devojka za putovanje u Crnu goru,Grcku ili Tursku od 9. avgusta

Ја сам зсинтересована ако жели поделити трошкова и да искористим тај период до 20.8.ми одговора, може и 7 ноћења 8 дана ... нисам девојчица нзм колико година имаш ако никога не нађеш ето ти мејл спартаспарта387@гмаил.цом

Пре 8 минута, Мина71 је рекао:

Ја сам зсинтересована ако желе поделити зришкову и да искористим тај период до 20.8.ми одговора, може и 7. новембра 8 дана ... нисам девојчица нзм колико година има ако никада не нађеш ето ти мејл спартаспарта387@гмаил.цом

Edited by Mina71

Пре 13 минута, Мина71 је рекао:
Пре 13 минута, Мина71 је рекао:

Ја сам зсинтересована ако желе поделити трошке и да искострим тај период до 20.8.ми одговора, може и 7. новембра 8 дана ... нисам девојчица нзм колико година има ако никада не нађеш ето ти мејл спартаспарта387@гмаил.цом

ЈА САМ ЗАНТЕРЕСОВАНА ЗА ПОДЕЛУ ЗРОШКОВА ОДГОВАРА МИ ПЕРИОД ... МОЖЕ И 7 НОЋЕЊА 8 ДАНА ... КАКО ГОД ВИШЕ ОД КУЦКАЊА СМОР ... спартастар 387@гмаил.цом

Пре 2 минута, Мина71 је рекао:

ЈА САМ ЗАНТЕРЕСОВАНА ЗА ПОДЕЛУ ТРОШКОВА ОДГОВАРА МИ ПЕРИОД ... МОЖЕ И 7 НОЋЕЊА 8 ДАНА ... КАКО ГОД ВИШЕ ОД КУЦКАЊА СМОР ... спартастар 387@гмаил.цом

Mejl [email protected]

Edited by Mina71