Jump to content

Featured Replies

Posted

Zdravo, imam 25 godina, zbog nemogucnosti poklapanja godisnjih odmora sa prijateljima potrebna mi je saputnica za letovanje, do 32 godine. Na odmoru sam od 13. do 29. avgusta pa bi mi u tom periodu odgovara letovanje. Putovala bih pre svega u Grcku (Lefkada ili neka druga destinacija), a u obzir dolaze i Turska, CG, Hrvatska, Egipat i sve druge destinacije. Trazim tolerantna, komunikativnu i prijatnu saputnicu. Druzenje u meri koliko odgovara, bez opterecenja.

1 minute ago, Cimerka 96 said:

Zdravo, imam 25 godina, zbog nemogucnosti poklapanja godisnjih odmora sa prijateljima potrebna mi je saputnica za letovanje, do 32 godine. Na odmoru sam od 13. do 29. avgusta pa mi u tom periodu odgovara letovanje. Putovala bih pre svega u Grcku (Lefkada ili neka druga destinacija), a u obzir dolaze i Turska, CG, Hrvatska, Egipat i sve druge destinacije. Trazim tolerantna, komunikativnu i prijatnu saputnicu. Druzenje u meri koliko odgovara, bez opterecenja.

1 minute ago, Cimerka 96 said:

Zdravo, imam 25 godina, zbog nemogucnosti poklapanja godisnjih odmora sa prijateljima potrebna mi je saputnica za letovanje, do 32 godine. Na odmoru sam od 13. do 29. avgusta pa bi mi u tom periodu odgovara letovanje. Putovala bih pre svega u Grcku (Lefkada ili neka druga destinacija), a u obzir dolaze i Turska, CG, Hrvatska, Egipat i sve druge destinacije. Trazim tolerantnu, komunikativnu, urednu i prijatnu saputnicu. Druzenje u meri koliko odgovara, bez opterecenja.

• Author
50 minutes ago, Cimerka 96 said:

Zdravo, imam 25 godina, zbog nemogucnosti poklapanja godisnjih odmora sa prijateljima potrebna mi je saputnica za letovanje, do 32 godine. Na odmoru sam od 13. do 29. avgusta pa bi mi u tom periodu odgovara letovanje. Putovala bih pre svega u Grcku (Lefkada ili neka druga destinacija), a u obzir dolaze i Turska, CG, Hrvatska, Egipat i sve druge destinacije. Trazim tolerantna, komunikativnu i prijatnu saputnicu. Druzenje u meri koliko odgovara, bez opterecenja.

7 hours ago, Cimerka 96 said:

Cao ja sam zainteresovana..do 23. avgusta mogu,destinacija bilo koja od navedenih

• 2 weeks later...