Jump to content

Featured Replies

Posted

Zdravo,

Da li ima neko ko u poslednjem trenutku rezerviše letovanje i odgovarao bi joj/mu/im kraj avgusta? :)

Predlozila bih https://www.1atravel.rs/putovanje/seagull-beach-resort-hurgada/, medjutim, slobodno dajte neki drugi predlog.
Bila sam u boljem hotelu od ovoga u Hurgadi, ali mi hotel nije presudan za letovanje (ovaj hotel je pešački bliže dešavanjima van resort-a).

Moj doživljaj Hurgade je da letovanje može biti dinamično uz snorkeling, vožnju kvadova po pustinji, posete lokalnim kafićima/pabovima, poseta Novoj Marini, volela bih ove godine da posetim i El Gouna koji je gradio egipćanin koji je gradio i Luštica Bay, etc.
Naravno i punoo kupanja.

Ukoliko neko deli mišljenje i želeo/la/li bi takvu vrstu letovanja, neka piše, pa da pronađemo odgovarajući termin, broj dana, da se dogovorimo. 

Pozdrav ?
♀, 2⃣8⃣, Beograd 

Edited by Biona

Ćao Biona, 

Meni je Hurgada jedna od destinacija o kojima sam razmišljao. Odgovarao bi mi taj termin krajem avgusta jer sam na godišnjem od 28.08.

Sviđaju mi se opcije sa dosta obilazaka, nisam za klasično letovanje. :)

• 4 weeks later...

Cao Biona, 

Jel ste nesto organizovali, ja sam zainteresovan da krenem odmah, termin mi odgovara 20.08.2021, i ako moze 7 dana.

Trebao sam da idem u Egipat, ali je drug ispalio.

Molim te za odgovor.

Steva

• 4 weeks later...
  • Author

Ćao Stevo,

Izvini nisam ulazila na forum.
Organizovali smo se bili, išli smo od 01. do 11.

Nadam se da si uspeo da pronađeš društvo. :)

Pozdrav,
Bojana