Jump to content

Featured Replies

Posted

Da li ima zainteresovanih za letovanje u septembru 10 dan, počevši od 4 ili 5 .09.?

Destinacija Grčka ,Albanija Crna Gora. 

Imam 56 godina i želim dane provedene na moru da iskoristim za pravi odmor.  Interesuje me putovanje preko agencije i potrebno mi je da nadjem cimera/cimerku  kako bi ceo aranžman bio islplatljviji za obe strane. 

Komunikativna sam , fleksibilna i tolerantna. Društvo za odmor tražim ,jer svi koje poznajem vole gužvu,...a meni treba odmor . 

Ja sam potencijalno zainteresovan za taj period (moze i neki dan ranije).

Za Grcku, nazalost, nisam vakcinisan. Druge 2 zemlje moze.

Otprilike sam *mator* kao i vi tako da je *penzionerski* odmor u redu...

Ako niste nasli sapAtnicu(ka) napisite neki kontakt (mail, telefon) preko koga mozemo da nastavimo dogovore

Pozdrav

• 2 weeks later...

Dobro vece.

Ja sam zainteresovan recimo za 03.09.

Nasao sam neke zanimljive ponude za Grcku, ali dolaze u obzir i ostale dve destinaceje.

Radi lakse komunikacije i dogovora mozemo se cuti. Moj broj je 061/5543-272. Ivan

Dobro vece,

Ja meni bi odgovarao ovaj termin. Pronasao sam i neke povoljne ponude za Grcku u ovom periodu. Dolaze u obzir i ostale dve destinacije. Radi lakseg dogovora mozemo se cuti. Moj broj je 061/5543-272

2 minutes ago, IvanPn said:

Ja Sam zainteresovana za krit, avionom, Ima polazak 6 Septembra preko mediteraneo agencija kojoj verujem. Ako vam odgovara ovaj termin javite.

Pozz

Ovo je za one koji su primili vakcinu, Olivera Radojcic javite ako ste zainteresovani.