Jump to content

Featured Replies

Posted

Hej pozdrav narode :)

Imam 32 god iz Bg sam i trazim saputnik/e za letovanje u septembru (početak izmedju 8 i 12 sep, 10 dana) preko neke od agencija po zajedničkom dogovoru :) Zeljene destinacije Egipat ili Krit. Od letovanja očekujem da se sunčam, kupam, psihički odmorim. Volim da ćutim i uzivam u tišini ali i da upadam u reč ako je dinamična konverzacija i sagovornik podjednako pričljiv. Povremeni izleti kao odmor od pasivnog odmora su mi isto ok :)

U suštini, trazim saputnika pre svega iz prakticnih razloga (da bi ustekala na doplati) tako da i ako ste samotnjak kome bi saputnik trebao isključivo iz tog razloga i to je ok, ćutimo i ignorišemo se svaka vaška obaška do povratka ? A skroz i više nego ok je i ako ste druzeljubivi i hocete interakciju i druženje  ?

Cenovni rang aranzmana 500-600 e/osobi

Ko je zainteresovan nek ostavi e- mail da se upoznamo i uplatimo letovanje sto pre da bi se bacili na euforicno docekivanje datuma! :)

Pozeljni pol Z izmedju 25 i 35  (ali ne diskriminišem i muške clanove i one starije i mladje od navedenog)

-

Zdravo, da li je to striktan izbor destinacija ili nesto osim toga dolazi u obzir? Npr bio sam na Skiatosu, Tasosu i dr ostrvima i isao bih ponovo... ali bih voleo da vidim i Krit, naravno. ;) Ostavi molim te neki kontakt pa se mozemo cuti detaljnije.

Ćao,bio i na Kritu i Egiptu,ali sam za reprizu,za svaki sam dogovor samo pozitivno i više da uplatim to letovanje ?,izvoli mail pa se dogovaramo...

Pozzzzzzzzdra

latedo777@gmail