Jump to content

Featured Replies

Posted

BEOGRADJANI  , hajde da se skupimo  u sredu i razmenimo fortografije! Da li vam svima odgovara dan?

meni odgovara bilo kad posle 14 a pre 22. imam stotonjak fotki koje su na disku.

ja ne bih da miniram ali mislim da ideja i nije bas najsrecnija...jer svako od nas zeli da dobije slike a cd je jedan i sta onda? mislim da je bolje da se ipak slike postave na nekom linku i onda moze svako da uzme ono sto ga zanima. ne znam ...razmislite...

ako je previse komplikovano onda ostaje to sto si predlozila, pa cemo ruka ruci.. :-D

fotki sveukupno sigurno ima preko 1gb tako da ces tesko staviti na sajt...

mene posebno interesuje da skupim sve filmice sa fotoaparata i sa aleksandrove kamere, da izmontiram neku zajebanciju...

• Author

Ja sutra posle faksa mogu da sidjem do grada! Tada cu imati laptop tako da svi mozemo da ih stavimo u komp i odaberemo slike i rezemo!  Znaci oko 2 sata  bi meni bilo najjednostavnije, da  ga ne bi vukao do kuce pa opet nazad do grada! Taman se nadjemo na picu i malo se zezamo ........... :dance:

sto da ne, ponese svako sebi prazan CD ili vise istih i nabaci s laptopa sta zeli :) reci kad i gde :)

Hajde u  14.00h  kod  fontane  u  Knezu!

pa to je kod mog faxa, ne kod tvog  :-P

sto se mene tice OK :)

• Author

Pagledam da vam ugodim! Koliko nas se nalazi?

Ja imam kume jegulje telf i Marka sa Zutim Kacketom, ostavite mi  i  ostali koji zelite da  dodjete! Pustite mi poruku  na  064/15-39-886

• Author

Sada odlazim i  verovatno necu imati prilike da se penjem za net do sutra uvece. Obavestite me ako ima nekih promena.

lako je vama skolarcima, mora neko i da sljaka..pu ' bem ti sljaku  :cry22:

nista onda se vi lepo nadjite a ja cu se vec nekako snaci kasnije

pozz

mislim da mogu stici oko 2 u grad, valjda me krvnici nece zadrzati previse, a jos ako odem na brzi, prebrzi 511...bog da me vidi! kuuuumeeeeeee, eto meeeeeeee! :LOLLL:

sa diskovima, naravno! :-D

:bang: nece me nesto ovo odvajanje mog istoriskog filma  :stupid: cu vam posaljem disci ostavte adrese na mail ili Kika ako se mnogo nije zapija sa Belgijanca ce donese ako stvarno ide za vikend u BG!!!!  :LOLLL:

onda hitam da u cetrnaest stotina budem kod fontane, nadam  se da je ona na trgu. cya