Jump to content

Featured Replies

Posted

Zdravo, gledam da iskoristim odmor i otputujem negde u periodu između 02.09. - 16.09. 
Imam 31 godinu, iz Novog Sada sam, često sam i u Beogradu pa se možemo upoznati pre putovanja. 
Fleksibilan sam što se destinacija tiče, ako zatreba mogu i pokriti razliku jer mi svakako više odgovara nego da doplaćujem za sebe.

Javljajte ako ste zainteresovani :)

Ja Sam zainteresovana za taj period, volela bih skijatos ili krit prva polovina Septembra.malo starija od tebe, ali odlican plivac. Ostavi mail ili mob. Radi razgovora o afinitetima.. 

Здраво свима,ако  је неко за Црну Гору, за поделу трошкова апартмана...Немам вакцину ,па једино ЦГ ми је опција...Можда Петровац,или ако има неки бољи предлог..Не бих у гужве (Будва и сл..због короне...)Поздрав из Новог Сада

• Author

@vladamales možda možeš da se dogovoriš sa @kerac pošto imate slična interesovanja :) meni CG nije opcija
za sad je Egipat najbliža opcija pošto su se već javili neki zainteresovani

има... него корона стисла па фрка)), ја ћу прво коња да купим за транспорт  па галопом, тако изолиран, правац на  дивљу плажу...

Ja idem od 8.09-12.09 na Krf iz Niša , avionom.Još uvek ima povoljnih karata ako neko hoce da se pridruzi.

Sent from my Redmi Note 8T using Tapatalk

? Meni je odmor 6-16.septembra 

On 8/29/2021 at 9:35 AM, Vladamih said:

Ja idem od 8.09-12.09 na Krf iz Niša , avionom.Još uvek ima povoljnih karata ako neko hoce da se pridruzi.

Sent from my Redmi Note 8T using Tapatalk

Javi se u pp, pa da vidimo šta i kako... 

Edited by Che85

Pozdrav! Planiram tokom septembra putovanje u Prag i još neka mesta po Češkoj. Pa ako je neko zainteresovan nek se javi :)