Jump to content

Featured Replies

Posted

Zna li neko kako se najjeftinije moze dodji od ovog aerodrom do centra Pariza jer sam na wikitravel sajtu nasao da postoji samo shuttle bus za koji povratna karta kosta oko 30€, to je skoro kao avionska karta koju sam platio. Ima li neko proverene informacije o metrou, gradskom prevozu od ovog aerodroma do centra u Parizu?

to ti je to, sam aerodrom ti je na 80-ak km od Pariza, nema metroa ni gradskog prevoza

preporučujem da kupiš kartu unapred da se ne bi smarao tamo pošto je poprilična gužva kada sleti avion

u Pariz dolaziš na zapadni kraj grada, ne sećam se tačno ali mislim da je 2 stanice metroa od trijumfalne kapije

sajt je

http://tickets.aeroportbeauvais.com/

13 evra ti je jedan smer

Mislim da je nesto jeftinija od 30 evra karta.

A mozes i bus do vozne stanice u Beauvais-u a odatle voz do Pariza .To je mozda 1 eu jeftinije ali je dodatno cimanje.Ja sam 4 puta isao tom relacijom.Kupio voznu kartu ali mi nije usao kondukter.A karta vazi nekih mesec dana.Kad sam se vracao za Beauvais nisam kupio kartu vec reko nece uci i nijeusao.Onda posle desetak dana opet ja bez karte za Pariz i udje kondukter.Ja mu dam onu staru ne ponistenu kartu i sve je bilo u redu.Ali sam se posle vracao za Beauvais stopom.

• 1 year later...

Da li je neko skoro isao od Beauvaisa do Pariza i ima li kakvih izmena sto se najpovoljnijeg transporta tice, ili je i dalje sve isto kao pre dve godine, iz koje i datiraju prethodni postovi?

Bilo je dosta ljudi, ja sam bio u februaru, i i dalje je isto nazalost. Inace, vec postoji tema kako od kojeg aerodroma do grada, i tu mislim da je neko napisao da je isao autostopom, a u povratku da se svercovao u vozu..