Jump to content

Featured Replies

Posted

Zna li neko nešto o tome zašto i otkad ne funkcioniše slanje poštanskih pošiljki za Peru? 

Trebao bih da primim platnu karticu poslatu iz Srbije, ali je ista vraćena jer nemamo poštanski saobraćaj sa Peruom?! Navodno se u Južnu Ameriku može slati samo za Brazil i Argentinu. Pre tri godine sam primio prethodnu karticu, takođe u Peruu, i koliko se sećam bila je poslata kao avionsko preporučeno pismo koje je stiglo nakon 2-3 nedelje. 

Druga opcija mi je DHL koji je papreno skup... 

14 hours ago, Wazza said:

Zna li neko nešto o tome zašto i otkad ne funkcioniše slanje poštanskih pošiljki za Peru? 

Trebao bih da primim platnu karticu poslatu iz Srbije, ali je ista vraćena jer nemamo poštanski saobraćaj sa Peruom?! Navodno se u Južnu Ameriku može slati samo za Brazil i Argentinu. Pre tri godine sam primio prethodnu karticu, takođe u Peruu, i koliko se sećam bila je poslata kao avionsko preporučeno pismo koje je stiglo nakon 2-3 nedelje. 

nesto muljaju..ja sam slao iz juzne amerike, i to iz chilea i ekvadora velike pakete od 20 kg, tako da mora da ide i za peru...kako to nemamo postanski saobracaj, ko ti je to rekao? to sam prvi put cuo u zivotu...jedino ako je zbog korone nesto obustavljeno

41 minutes ago, ThirstyTraveler said:

DHL ti je sigurica, koliko god da je skup.

Problem je u tome sto je covek ostao bez novaca i svaki dinar mu je veliki kao kuca. Pogresan je momenat da se rasipaju pare na DHL. 

6 hours ago, ThirstyTraveler said:

DHL placa posiljalac a ne primalac.

mozda treba da iscima banku da plati dhl, posto je ona posiljalac haha

Edited by bam-bam

On 9/22/2021 at 5:46 PM, Wazza said:

Ne znam za Peru, ali za Ameriku je jeftino slanje dokumenata a kartica spada pod dokumenta. UPS je jos jeftiniji oko 2200 dinara, mozes da ih okrenes da proveris koliko bi bilo za Peru.

• Author
On 9/23/2021 at 8:56 AM, ThirstyTraveler said:

DHL placa posiljalac a ne primalac.

Ja sam i primalac i pošiljalac. ?

On 9/24/2021 at 3:03 PM, mveruovic said:

Ne znam za Peru, ali za Ameriku je jeftino slanje dokumenata a kartica spada pod dokumenta. UPS je jos jeftiniji oko 2200 dinara, mozes da ih okrenes da proveris koliko bi bilo za Peru.

Iscimaću matorce da zovnu kad se vrate s mora, meni na sajtu ne nudi opciju računanja troškova za slanje iz Srbije.