Jump to content

Featured Replies

• 2 weeks later...

Nemam bas najsvezije informacije (bila sam u Maroku jos 2004) al valjda se nije mnogo promenilo... Trebalo je bas ono sto pise u odeljku Vize na ovom sajtu - mi nismo imali avio kartu za Maroko (isli smo nekim cudnim putem od Begrada do Marakesha - avionom iz Minhena u Malagu  :o) pa smo zamolili u agenciji da nam izdaju samo rezervaciju za avion, ne secam se vise ni odakle (verovatno isto Minhen) ni u koji grad u Maroku, ali nisu pravili nikakav problem oko toga, samo je bilo potrebno imati nesto da im se pokaze...

Ambasada je u Sanje Zivkovic 4 na Senjaku i tadasnji (ne znam da li se promenio) ambasadar je bio divan, ljubazan, usluzan, ma sve naj za njega mogu da kazem - vizu dobila bez problema, a jos mi je pride uvalio neke prospekte za Maroko. Nisu bas mnogobrojni ljudi koji iz Srbije idu za Maroko, tako da oni svakako nemaju mnogo posla pa mozes da ih cimas za sve sto te zanima, nikakva pitanja im ne padaju tesko, nama je ambasador cak nudio da nas poveze sa nekim likom za jeftini rent a car u Maroku  ;) ali smo mu se na tome samo zahvalili...

Znaci, pasos, kopija, fotka i rezervacija avionske karte!

Ah Maroko..... bas ti zavidim!!!  Ludilo od zemlje! :dance:

Mala ispravka, ulica se zove Sanje Zivanovic(a), a koliko znam, ambasada je jos tamo :) Oduvek me zbunjivalao da li je "to" Sanja musko ili zensko :102:

Sanja Zivanovic je musko. :)

To je skraceno od Aleksandar a taj Aleksandar Zivanovic je bio skojevac streljan za vreme rata.

Ili tako nekako.

Uglavnom pre drugog svetskog rata bilo je normalno da ko se zove Aleksandar ili Aleksandra ima kao nadimak Sanja.

Za vreme i posle rata to je pod sovjetskim uticajem preslo u Sasa.

• 2 weeks later...