Jump to content

Featured Replies

Posted

U nedelju 21. maja organizujemo obilazak Prekonoške pećine, najveće neistražene pećine u ovom regionu. Pećina se nalazi na 6km od Svrljiga malog gradića udaljenog 25km od Niša u pravcu Zaječara.

Od potrebne opreme poneti baterijske lampe, staru odeću (zbog vlage i blata), i po mogućstvu čizme koje se ne klizaju.

Polasci iz Niša vozom u 11:08, u Svrljig se stiže oko 12h odakle se organizovanim kombi prevozom ide do sela Prekonoga odakle je pećina na oko 1km. Povratak vozom iz Svrljiga u 20:25h.

Cena vozne karte vikendom do Svrljiga je 70din, a kombi prevoz do Prekonoge i nazad 30din. Hranu sami ponesite.

Za sve informacije kontaktirajte nas na mail [email protected] ili na mob. 063/868-92-52 Aca ili 062/516-089 Žare

i da, ovakve dogadjaje najavljuj ipak malo ranije :) siguran sam da bi se vishe ljudi javilo da je najavljeno npr. 2 nedelje unapred :) npr. ja zbog obaveza nisam ni stigao da procitam ovu najavu, a nista me nije kostalo da idem =]

• Author

Hosting je dosta losh strpite se jos malo da prebacim sajt na drugi server. Verovatno ce do nocas da bude gotovo i postavicu novu adresu. Zao mi je sto nisam ranije najavio akciju ali nisam ni znao za ovaj sajt.

Vidim da ste se fenomenalno proveli.Bas mi je krivo sto nisam mogla s vama:(  Zasto ne postavis slike i sa nase prethodne akcije-Resavska pecina? Pozz  :party:

Heh ljudi, nisam hteo ovo da kazem, ali napraviste mi velike zazubice  :| . Samo da nisam toliko daleko bio bih tamo sa vama...

Slike su odlicne, i ubuduce nemojte da propustite da obavestavate o akcijama malo ranije  :-D

Pozdrav  :mrgreen:

:smoke: :potty::banana::comp:

Pa ljudi, sta drugo da vam kazem nego da ste propustili opasno zezanje. I mazanje u Blato.

Ali ne brinite za neko vreme pa idemo opet a postavicemo akciju na vreme.

Pozdrav svima

speleologa ako vam je lakse hvala na dobrodoslici.

Jes organizujete vio neku akciju?

jest, tako je...

izvinjavam se, slabo baratam sa tim "strucnim" izrazima

cim bude neka akcija obaveshtenje ce stajati na forumu i stici ce na mailing listu.

Sada smo imali veliko okupljanje clanova na suvoj Planini zahvaljujuci nashim drugarima iz Nisha koji su sve to lepo organizovali i nadamo se da ce nam uskoro pasti na pamet neko manje okupljanje koje ce, nadam se, prerasti u veliko...

:-D

a uvek nas vi, speleolozi, mozete pozvati ako imate nesto isplanirano... nas uvek ima dosta zainteresovanih za kaljuzanje i klizanje po pecinama, za spavanje po shumama i nocno lutanje po istim!  clap.gif' alt=':clap:'>