Jump to content

Featured Replies

Posted

Pozdrav svima!

Zanima me kako najlakse i najjeftinije doci iz Novog Sada to Torina? Cackao sam malo preko neta ali nista nisam uspio da skontam...

Pokusaj da pogledas jeftine letove iz Budimpeste. Wizz leti u Severnu Italiju na par mesta, a karata je bilo i za 40-50 evra povratne, jos plus 25-30 NS-BP i eto...

Posto nisi pitao kako najbrze, onda predlazem da razmislis o vozu. Mislim da ima iz Beograda neka specijalna voznja za Veneciju, nesto povoljno, treba pogledati na sajtu zeleznice Srbije. A onda kad si u Veneciji, lako je ici bilo gde, na stanici je prilicno zivo i imas i automate za kupovinu karata, bilo karticom, bilo novcanicama.

Taj voz nije bas jeftin, preko 100 evra je povratna, a onda jos iz Venecije do Torina, bar 30 evra u jednom pravcu voz... nakalemi se tu cifra.

• 2 months later...

Ja planiram februara do Torina, ali iz Nisa, pa me zanima osim Wizzaira( koji sam nasla iz Sofije do Milana za 60 e povratna, 25e Sofija-Nis, i ne znam koliko od Milana do Torina), da li mozda je neko u medjuvremenu saznao nesto o jeftinijem prevozu mozda nekim vozom, ali ne mora iz BGa, ili busem iz nekog drugog grada...????

pozzz svima  :king:

• 2 weeks later...

iz Bg-a se do Italije moze stici i vozom i busom za oko 80 evra (povratna). I lasta i fudeks imaju linije za Italjiu i to za dosta gradova pa valja to videti. Ova cena koju sam istakao vazi za Veneciju i Za Mestre (na 5 km od Venecije). Dalje po Italiji moguce je vozom i busom ali cena naravno dosta zavisi od vrste voza kojim se putuje a Italija ih ima dosta.

Imas promo letove wizzaira iz Temisvara za Bergamo i Veneciju, pocev od februara, sa povratnom kartom po ceni od 10evra! Mislim da je to trenutno najpovoljnije za stici do Italije! Kad ti jos uzmu proviziju za karticu i dok platis prtljag (ako imas) izadje oko 25 evra, ali opet je extra jeftino! Vozom od Bergama do Torina te izadje oko 11 evra, a do Temisvara mozes stici za 15-20 evra ili i manje, znaci, sve ukupno, 50ak evra! Eto!

Inace kada sam ja poslednji put gledao na sajtu zeleznice, karta od Beograda do Venecije, povratna, bila je 69e.

On 1/9/2009 at 8:43 PM, Hijavata said:

Inace kada sam ja poslednji put gledao na sajtu zeleznice, karta od Beograda do Venecije, povratna, bila je 69e.

Mozda u jednom pravcu - 69e, povratna sigurno ne!

iz Bg-a se do Italije moze stici i vozom i busom za oko 80 evra (povratna). I lasta i fudeks imaju linije za Italjiu i to za dosta gradova pa valja to videti. Ova cena koju sam istakao vazi za Veneciju i Za Mestre (na 5 km od Venecije). Dalje po Italiji moguce je vozom i busom ali cena naravno dosta zavisi od vrste voza kojim se putuje a Italija ih ima dosta.

Fudeksom do Mestre u jednom pravcu kosta 70eura. Ukinuli su popuste za studente!

Ja planiram februara do Torina, ali iz Nisa, pa me zanima osim Wizzaira( koji sam nasla iz Sofije do Milana za 60 e povratna, 25e Sofija-Nis, i ne znam koliko od Milana do Torina), da li mozda je neko u medjuvremenu saznao nesto o jeftinijem prevozu mozda nekim vozom, ali ne mora iz BGa, ili busem iz nekog drugog grada...????

pozzz svima :king:

Nema teorije da nadjes nista jeftinije iz Nisa (easy ili wizz iz Sofije), osim auto-stopa.