Jump to content

Featured Replies

• Author

Jel ima jos neka varijanta ?

Na google nemaju kilometrazu za sve destinacije i malo su zaobilazni.recimo ako trazis beograd barcelona on izbaci nek najkracu opciju vec preko beca.

Jel ima jos neka varijanta ?

Na google nemaju kilometrazu za sve destinacije i malo su zaobilazni.recimo ako trazis beograd barcelona on izbaci nek najkracu opciju vec preko beca.

Pa kad ti izbaci rutu, mozes da je "uhvatis" misem (drzi levi taster) i povuci je tamo gde zelis.

• 3 years later...

Najbolje viamichelin, ima razne varijante za preracunavanje kilometraze - izaberes npr. ekonomican ili najkraci ili najlepsi put itd. :D

viamichelin je dobar sto ti racuna i potrosnju benzina, putarine i slicno

• 1 year later...

Probala sam većinu ovde pomenutih interaktivnih sajtova (najduže sam radila u viamichelin), ali moj apsolutni favorit je http://www.bikeroutetoaster.com/Course.aspx

Nije samo za bicikle, pogledajte. Može da se izabere Google Maps ili Open Street Maps, može da se selektuje da automoatski iscrta rutu ili da to sami uradite, ma ima sijaset opcija koje su veoma jednostavne za korišćenje. Na kartici Summary se, osim kilometraže, vide i brojni drugi parametri, a tu je i Elevation Chart. I, nravno, može se skinuti i preneti u GPS  ili tovoriti u Google Earthu ili samo napraviti mapa pređenog puta u *.jpg (*.jpeg, *.png..) formatu.