Jump to content

Featured Replies

Posted

tražim saputnika za amsterdam ili portugal ali na proleće zbog vremena.neko ko dobro zna engleski, snalazi se i naravno voli da obilazi, ali i da se zeza uveče. gent

Upadam u datu kategoriju, idem u Amsterdam, ali nazalost tek negde nakon prijemnog za fakultet i Exita.. Znaci tek u drugoj polovini jula ili verovatnije u avgustu.. ;) ..

Ali cak i ako ne nadjes nikoga, ne brini, svakako ces upoznati nekoga u busu/vozu/avionu/stopom.. :) ..

• 7 months later...

hocu ja tu da idem, nije iskljuceno  ::crazy: ...........

ali tek avgust, septembar dolazi u obzir zbog posla. by the way, za engleski nema frke

• 2 weeks later...

ima.... ::crazy: jaaaaaa.....nasla sam da ima bus iz peste ......povratna 95 eur ..... zvizhd......

imam skype : friki78, ali jedino popodne kad se vratim sa sljake....ili jos bolje uvece kad dodjem sebi od vrucine  :potty:...pa ti cimni ..... clap

evo ja bas pre neki dan kupio karte za ams preko lufthanse za 17450din (presedanje u minhenu) a idem 16og jula i vracam se 19og :) prenecu vam utiske ;)

Vozom do Budimpešte, povratna 20E. Wizzair ima do Ajnhovena za nešto oko 100E čini mi se, i iz Ajnhovena do Amsterdama ima bus/voz direktno za oko 30E povratna.

Poz svima! Amsterdam obavezno, ja sam ovog proleća bio nekoliko puta. Postoji direktna Lastina linija Beograd-Amsterdam, samo proverite cenu, mislim da je negde oko 100 jura.

Poz svima! Amsterdam obavezno, ja sam ovog proleća bio nekoliko puta. Postoji direktna Lastina linija Beograd-Amsterdam, samo proverite cenu, mislim da je negde oko 100 jura.

200 eur povratna

• Author

skoro sam došla iz portugala i morate ga obići jer je fantastičan :party:.ostaje mi da vidim amsterdam tako da poziv važi za ovaj grad :banana: