Jump to content

Featured Replies

Posted

Je li neko bio u ovm mjestu. Ako jeste moze li podjeliti iskustva sa mnom. Moj decko putuje tako sto slucajno odabere mjesto. pozvao me je da idemo tamo sledeci vikend pa me interesuje kakvo je to mjesto.

Nesto nista specijalno nema u Josanickoj Banji, osim sto je podno Kopaonika pa sve i gravitira ka njemu.

Mislim da u ovom periodu tek nista nema, sezona je ipak leti, doduse i zimi, al' to je ipak vezano za vec pomenuti ski centar. Ukratko: par manjih pansiona i hotela, lep restoran pored reke u centru Banje, mislim basta je super, ne znam kako je unutra, par prodavnica, kafic, dva, i benzinska pumpa.

To bi bilo to. Ako ste otisli ovaj vikend, i sami ste se uverili u ovo  :)

• 3 months later...

Hotel ne postoji u ovoj banji, postoji samo zgrada koja je trebalo da bude hotel ali zvrji prazna vec dvadeset godina, naravno sve je pokradeno sto je moglo. Steta sto ova banja propada, ima tople izvore 62 C, cist vazduh cak i jedno javno kupatilo ali iz ko zna kog  vremena, mislim da je iz perioda kraj 19 veka

Verovatno kasnim sa post-om ali u svakom slucaju, poseta Josanickoj banji ima smisla samo ako se pravi pauza za stavljanje lanaca na tockove na putu za Kopanik.......nista interesantno...mozda neka setnja po okolini zarad cistog vazduha......