Jump to content

Featured Replies

Posted

Zdravo narode, 

Mislim da ću se prijaviti ovih dana dok traje akcija, pa ako je neko raspoložen da se priključi:

Agencija, 9 dana, 790 evra, smeštaj, prevoz i doručak/večera ukljuleni.

Odgovaralo bi mi društvo mojih godina, 30 +/- 10.

Edited by chivitli
sklonjen link ka agenciji

Imas iz Budimpeste Wizzair/Ryanair za 10 evra povratnu aviokartu za Amman ili Aqabu, uglavnom u januaru, februaru, ponesto i u martu. Ako mozes da se sam organizujes, nadjes drustvo, verovatno ce te izaci i dosta povoljnije, sve ukupno.

U Akabi ti je smeštaj u hostelima 10ak evra noć, 20ak ako hoćeš sobu sa kupatilom. U Amanu je jeftinije, već za 15 evra dobijaš sobu sa kupatilom. Ako pronađeš društvo pa idete u dvokrevetnu, nigde nećeš platiti više od deset evra za noć. Koliko vidim, ova tura je 8 noćenja, dakle 80 evra za smeštaj.

• Author

Hvala na sugestijama ali ostao mi je neki vaučer da iskoristim tako da sam se prijavio preko agencije.

Budući da je link obrisan, ako je neko zainteresovan neka se javi u inbox za link ka ponudi.

Termin putovanja 23/04.

• 2 weeks later...
  • Author

Otkazao sam prijavu, nije refundabilno u slučaju pozitivnog PCR testa koji je obavezan za Jordan.

Isplanirala sam put 7 dana Jordan, od Aqabe do Ammana, sa svim troškovima 750-800e. Transferi, letovi, testovi, hoteli i izleti se uklapaju u tu cenu. Odustala je jedna od putnica, imamo slobodno mesto. Let je 20.03.2022. 

Pisala sam ti u inbox

Just now, Dora95 said:

5 hours ago, Ideanea said:

Isplanirala sam put 7 dana Jordan, od Aqabe do Ammana, sa svim troškovima 750-800e. Transferi, letovi, testovi, hoteli i izleti se uklapaju u tu cenu. Odustala je jedna od putnica, imamo slobodno mesto. Let je 20.03.2022. 

Pisala sam ti

Edited by Dora95

• Author

Zdravo Ideanea, to zvuči fino. Ako bi mogla malo detaljnije o organizaciji, šta je sve u planu za obilazak, koji letovi su u pitanju i jedna od bitnijih stvari - kolika je šteta ukoliko je PCR test pozitivan pred put?

• 1 month later...
  • Author

Dobra vest, Jordan je ukinuo sva ograničenja. Ukoliko ima zainteresovanih da se organizujemo samostalno ili preko agencije, javite se u inbox. Trenutna cena preko agencije je 830e za termin 14. maj, 9 dana. Samostalna organizacija je verovatno dosta povoljnija.