Jump to content

Featured Replies

Posted

Pozdrav svima!

Planirao sam da odem na putovanje krajem februara ili pocetkom marta. Plan je da se obiđe Istanbul 3 dana, potom u Gruziji u Tbilisiju i prelepoj Stepantsmindi u planini (ukupno oko 4-5 dana), pa u Jerevan na 2-3 dana. Naravno plan je fleksibilan, ubacio bih i/ili Batumi na obali Crnog mora i/ili neki vidikovac ili izlet van Jerevana.

Smeštaj bi bio preko Bookinga i ukupni troškovi su otprilike oko 600-800 evra :D

Inače zovem se Dušan, imam 31 godinu i lekar sam po zanimanju. Već sam jedanput našao saputnika na ovom forumu pre dve godine na putovanju kroz Italiju, odlično smo se proveli i ovom prilikom pozdravljam Miloša  :)

Super ti je tura, prosao sam ovo, ali jos par stvari na koje trebas obratiti paznju:

Covid testovi i ostalo za granice (obzirom da prolazis vise zemalja)
Tek se zavrsava zima - a ne bih zaglavljivao u post soviet zemljama po ovom sivilu[emoji1787]

U Gruziji pored Tbilisija i Batumija mozes videti i Kutaisi i Gori - naravno i treking po planinama ali me taj deo ne zanima pa nisam prosao. Ako mozes Vardzia stari grad i manastir uklesan u stene na jugu Gruzije.

U Jermeniji je dosta Jerevan i okolina[emoji3] mozes i do Sevan jezera / Grada

Sent from my SM-A525F using Tapatalk

• Author

Primio sam 3 doze vakcine i prihvataju sve tri zemlje bez PCR testova, kao i na aerodromima ?

Hvala na savetu, i Kutaisi i Gori deluju zanimljivo. Možda I odem, odmor i putovanje su fleksibilni?